ACNEWS

Tragédiája után döntötte el, hogy sztár lesz Köllő Babett

A spirituális beállítottságú híresség égi jelnek tekintette ikergyermekei elvesztését. A színésznő a mai fiataloknak szeretne segíteni új könyvével.

Hirdetés
Ad image

A spirituális beállítottságú híresség égi jelnek tekintette ikergyermekei elvesztését. A színésznő a mai fiataloknak szeretne segíteni új könyvével.

Az ország legnagyobb showműsorainak háziasszonya, szereplője, miközben országszerte láthatjuk a világot jelentő deszkákon. Bizony, Köllő Babett az utóbbi években az egyik legmeghatározóbb híresség lett Magyarországon; stílusa tízezreket inspirál, miközben minden, amihez nyúlik, az arannyá változik. A sztár bevallása szerint a sikernek hosszú és rögös útja volt, ugyanis közel a negyedik X-hez jött el számára a hírnév. Babett erről az útról mesélt többek között a Mersz 19-re lapot húzni? című könyvében, amit az Értékeskönyvek kiadó adott ki. Babett úgy érzi, évekkel ezelőtt jött el számára az a sorsfordító pont, amikor komoly döntést hozott.

„Amikor sok éve a kezdődő ikerterhességem véget ért egy betegség miatt, akkor kezdtem mélyebben elgondolkodni a spirituális jelek jelentőségén. Azt éreztem, ezzel üzenni akar nekem az univerzum, hogy van egy csodálatos lányom, Milla, de nem leszek sok gyerekes anyuka. A vetélésem után döntöttem el, hogy akkor most jött el az ideje annak, hogy megnézzük, hova tudok fejlődni a karrieremben. 37 évesen jött el a siker, igazi halálugrás volt nekem a Feleségek luxuskivitelben, a környezetemben mindenki féltett, hogy ebből nem fogok jól kijönni. Ahogy a könyvem címe is mutatja, tényleg ráhúztam a lapot arra a tizenkilencre” – mesélte Babett, aki azt is elárulta, miért tartotta fontosnak, hogy ez a kötet megszülessen.

„Leginkább a fiataloknak szeretném megmutatni, hogy a mai, rohanó világban nem kell összeomlani és túlpörgetni magukat, ha nem érkezik meg a siker. Mindenki pillanatok alatt akar a csúcsra kerülni, de ez nem így megy. A saját példámon keresztül szeretném megmutatni, hogy ennek útja és néha ára van. Remélem, megfelelő inspiráció lesz ez a fiatalabb, de akár az idősebb generáció számára is, hiszen sok az újrakezdő vagy az olyan középkorú is, aki szeretne még inkább előrelépni az életében vagy a szakmájában” – mesélte Babett.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés