ACNEWS

Tragikus balesetben vesztette életét a szépségkirálynő

Fotó: pixabay
Fotó: pixabay
Legnagyobb szenvedélye lett a fiatal szépség veszte.
Hirdetés
Ad image

Több mint egy hónapig küzdött az életéért, Sienna Weir azonban elvesztette a csatát. Új-Dél-Wales korábbi szépségkirálynője és a Miss Universe döntőse csütörtökön halt meg egy ausztráliai kórházban.

A 23 éves modell idén április 2-án lovagolt az ausztráliai Windsor Polo Club területén, amikor a lova elesett. A balesetben elszenvedett sérülések jellegéről még mindig semmit sem tudni. Az viszont biztos, hogy a lány létfontosságú szervei leálltak.

A Sydneyben angol irodalmat és pszichológiát tanuló fiatal nőnek nagy tervei voltak, Londonba akart költözni, hogy ott karriert csináljon. Sienna Weir tavaly az ausztrál Miss Universe szépségverseny döntőjében szerepelt, szépségirálynőként Új-Dél-Wales államot képviselve. Az 1,81 méter magas szőkeség bejutott a legjobb 15 közé – írja a Bild.

Barátja, Tom Bull a neten ezt írta:

„Olyan szerelemmel szerettük egymást, ami több volt, mint szerelem”.

Egy fotós ismerőse is gyászolja a fiatalon elhunyt szépséget:

„Az egyik legkedvesebb lélek voltál a világon, és minden szobát beragyogtál. A világ sokkal sötétebb most, hogy elmentél”.

Tragikus módon a legnagyobb szenvedélye lett a veszte

Sienne korábban egy ausztrál interjúban elárulta, hároméves kora óta lovagol. Hetente kétszer-háromszor az állataival volt, és még versenyzett is.

Nemrég egy feltörekvő sportolót gyászolt a lovasvilág: a mindössze 15 éves Hannah Serfass-t egy esés során temette el a lova, Quaxx. A lány olyan súlyos fejsérüléseket szenvedett, hogy már nem tudták megmenteni az életét.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés