ACNEWS

Trump ketrecharcosokká képezné ki a migránsokat  

Donald Trump volt elnök szerint a Közép-Amerikából érkező migránsok kemény fickók. Most azt szeretné, ha a bevándorlóknak saját harcművészeti ligájuk lenne.
Hirdetés
Ad image

Trump azt akarja, hogy a migránsok egymás ellen harcoljanak.

Donald Trump a szombati philadelphiai és washingtoni kampánymegjelenései során ismét felszólalt az Egyesült Államok és Mexikó közötti határon zajló migrációval kapcsolatban, az érkező férfiakat pedig „keménynek és szívósnak” nevezte. Ezért javasolta barátjának, Dana White-nak, az Ultimate Fighting Championship elnökének, hogy toborozza őket a sportág új változatába.

„Miért nem indítasz egy migráns ligát?” – kérdezte White-tól. „És akkor a ligád bajnoka, aki a világ legjobb harcosa, megküzd a migráns bajnokkal”.

Úgy vélte, a migráns győzhet, mert olyan kemény. „Nem különösebben tetszett neki ez az ötlet” – írta le White reakcióját Trump. Mindenesetre maga Trump azt mondta, hogy „nem ez volt a legrosszabb ötletem”.

A UFC-ben a harcosok vegyes harcművészetekben mérkőznek meg egymással, ami egy teljes kontaktusú küzdősport, amelyben az ütések és a rúgások engedélyezettek. A könyök és a térd, valamint a szorítás és a fojtogatás is megengedett.

Trump a bevándorlást a 2024-es elnökválasztás kampányprogramjának központi részévé tette, ahogyan azt két korábbi kampányában is tette. Ígéretet tett arra, hogy kiterjedt razziákat hajt végre, és katonai erőforrásokat használ fel a papírok nélküli fogvatartottak táborainak felállítására.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés