ACNEWS

Trump neje óvintézkedéseket tett a fia érdekében

Melania Trump Fotó: Youtube
Melania Trump Fotó: Youtube
Melania új házassági szerződést szeretne kötni a férjével, mert biztosítani akarja fia, Barron jövőjét. Nem ez az első alkalom, hogy változtat.
Hirdetés
Ad image

Donald Trump volt amerikai elnök felesége, Melania felülvizsgálta házassági szerződésének feltételeit. Mindez férje közelgő esetleges második államfői ciklusa és a jelenlegi jogi csatározás hátterében történt.

Források elárulták, hogy az elmúlt egy évben Melania és csapata csendben tárgyalt egy új „házasság utáni” megállapodásról közte és Trump között.

Nem ez az első alkalom, hogy Melania újratárgyalja a házassági szerződésének feltételeit. Az egykori first lady leginkább a fiuk, Barron jelentős vagyonának megőrzése és gyarapítása miatt aggódik.

Bár Donald Trump továbbra is nagyon gazdag, a bírósági ügyek növekvő számát tekintve a felülvizsgált házassági szerződés biztosabb jövőt biztosít Melania és fiuk számára válás esetén. A feleség viszont nem fenyegetőzött azzal, hogy elhagyja Trumpot, és az intézkedés elsősorban a család stabilitását és biztonságát szolgálja – írja az mk.ru.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés