ACNEWS

Sorozatgyilkossal üzletelt Donald Trump

Donald Trump Fotó: Unsplash
Donald Trump Fotó: Unsplash
Rex Heuermann, egy építészirodát vezetett Manhattan híres 5. sugárútján, 4 prostit is megölt. Egyik ügyfele: Donald Trump.
Hirdetés
Ad image

Rex a külvilág felé családapának és sikeres vállalkozónak mutatta magát. A nyomozók azonban biztosak benne: legalább négy nőt ölt meg Long Islanden.

2010-ben és 2011-ben nyolc holttestet találtak a sziget egyik partszakaszán, egymástól alig néhány száz méterre. Néhány holttestet a sorozatgyilkos fel is darabolt. Az áldozatok között négy prostituált volt. Rex Heuermannt már megvádolták hármuk meggyilkolásával. A negyedik ügyben – Maureen Brainard-Barnes halálában – is ő szerepel főgyanúsítottként.

A rendőrség eleinte nem tudott Heuermann nyomára bukkanni; továbbra is háborítatlanul élt és Donald Trumppal üzletelt.  A New York-i építési hatósághoz benyújtott 2018-as kérelem szerint a Trump Organization felvette Heuermannt egy munkára, az exelnök egyik legértékesebb épületére, a Wall Street 40. szám alatti Trump Buildingre. A magas épületben a 17. emeleten volt esedékes a munka. A Heuermann megbízása az volt, hogy irodahelyiségeket újítson fel.

Rex Heuermann üzletember viszont most már rács mögé került. A döntő bizonyíték pedig egy pizzahéj volt. Úgy bukott le, hogy egy márciusban kidobott egy doboz maradék pizzát egy manhattani kukába. A zsaruk belenyúltak a kukába, és a DNS-ét összevetették az egyik áldozat bokáján talált hajszállal. A beszámolók szerint az építész eldobható mobiltelefonokat használt, amikor találkozott az áldozataival. Ezen kívül gyermekpornó és kínzásszerű szexuális praktikák után is kutatott rajta a neten – írja a Bild.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés