ACNEWS

Túl hangosan szexelt a budai pár, mentőt riasztottak hozzá

Mentők rohantak a helyszínre, készséggel segítettek nekik az erős emberek fotó: OMSZ
Mentők rohantak a helyszínre, készséggel segítettek nekik az erős emberek fotó: OMSZ
Az aggódó szomszéd hívott segítséget a túl temperamentumos szerelmesekhez, mert azt hitte éppen bántják egymást.
Hirdetés
Ad image

Megdöbbentek a kiérkező mentősök, amikor rájöttek, hogy miért riasztották őket Budapesten, a XI. kerületi lakáshoz. A szomszéd hívta ki őket, mert segélykérést hallott, azonban hiába csengettek együtt, senki nem nyitott ajtót. Az Országos Mentőszolgálat a Facebook oldalán írt erről. Már a tűzoltókat akarták segítségül hívni a bejutáshoz, amikor kitárult az ajtó.

A mentőkre egy pucér férfi bámult. Hamar kiderült, hogy segélykiáltásokról szó sem volt, csupán túl hangosan szerették egymást a kedvesével. A történet azonban nem ért véget. Miután a mentők megkönnyebbülve távoztak, hogy , hogy nem volt rájuk szükség, a jóhiszemű szomszéd veszekedésbe bonyolódott a szerelmesekkel a hangoskodás miatt.

„Végre egy örömhír. Itt a boldogság hangja” – írta egy kommentelő.

„Kiindulva abból, hogy nemrég segélykiáltások közepette késeltek meg egy lányt angyalföldön, miközben a szomszédok semmit sem tettek, annyira nem is tűnik indokolatlan és elvetemült ötletnek a bejelentés” – tette hozzá egy másik.

„Így sikerült, normális ember jót mosolyog a helyzeten. Ezért vitába állni a szomszédnak ez már hülyeség netovábbja. A szomszéd jót akart. Oké , félreértés történt. De ezt el lehet mosolyogva is intézni” – reagált az esetre bölcsen egy olvasó.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés