ACNEWS

2024. September 30.   |   Jeromos napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Túlélte a kétegyházi tömegbunyót, a gázolásba majdnem belehalt

fotó: MTI
fotó: MTI
Bozótvágóval, ásóval, kapával támadtak a kétegyházi kocsmában egy családra, az egyik megvert férfit támadója kis híján halálra gázolta.
Hirdetés
Ad image

Bár túlélte a kétegyházi tömegbunyót a kétegyházi férfi, és elmenekült a verekedés helyszínéről, mégis kis híján meghalt, mert az egyik támadója kétszer is elgázolta. A tragikus sorsú férfi gyanútlanul iszogatott rokonaival a kétegyházi kocsmában, amikor családjával megérkezett Újkígyósról a támadó. Aki féltékeny volt és indulatos. Pillanatokon belül tömegverekedés robbant ki. A támadók bozótvágóval, kapával, ásóval estek a megrémült társaságnak. A későbbi áldozat ugyan elfutott a helyszínről, azonban egy 25 éves újkígyósi férfi autóval üldözőbe vette, majd elsodorta. Aztán visszafordult és újra elgázolta. A férfit életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

A Békés Vármegyei Főügyészség közleménye szerint szerelemféltés állt a támadás hátterében. Miután a 25 éves sofőr elmenekült a helyszínről, a kocsit elrejtette, később önként megjelent a rendőrségen. A Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság emberölés kísérlete miatt kezdeményezte a letartóztatását. Egyrészt azért, mert a bűncselekmény súlya, magas büntetési tétele miatt fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye. Másrészt tartani lehet attól, hogy a férfi szabadlábon a tanúk befolyásolásával a bizonyítás eredményességét veszélyeztetné – írta az MTI.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés