ACNEWS

Túlvilági kocsmában járt a kómába esett férfi

A férfi csodálatos helynek írta le a túlvilágot / Fotó: Pixabay
A férfi csodálatos helynek írta le a túlvilágot / Fotó: Pixabay
Hirdetés
Ad image

A férfi egy halálközeli élmény során tapasztalhatta meg, milyen a túlvilág.

Talán nincs is nagyobb rejtély annál, hogy mi történik a halál után. Szinte minden ember elgondolkozik élete során legalább egyszer (vagy százszor) azon, hova kerül azután, hogy végzett a földi életével.

Egy férfi azonban azt állítja, hogy tudja a választ.

Az 57 éves David Hanzel egy halálközeli élmény alkalmával látogatott el a túlvilágba. Az Észak-Karolinában élő Davidet mindig is foglalkoztatta a spiritualitás, ezért médiumként tevékenykedik.

Nemrég azonban szörnyű betegség támadta meg: egy tüdőfertőzéssel párosuló halálos szepszis pusztított a testében.

„Amikor bevittek a kórházba, azonnal meg kellett műteniük. A tüdőm 70 százalékát fertőzés borította, és szepszisem volt, ami végigfutott az egész testemen.”

David pulzusa később leállt, és két hónapig tartó kómába esett.

„Nem tudtam arról, hogy lényegében meghaltam, csak arra emlékszem, hogy becsuktam a szemem, mert rosszul voltam. Aztán hirtelen elmúlt minden fájdalom. Kinyitottam a szemem, és az éjszakai égbolton voltam. A legszebb, bársonyos, selymes éjszakai égbolt volt. Nem voltak felhők. Nem voltak csillagok. Semmi. És nem volt se eleje, se vége” – mesélte túlvilági élményét a Daily Starnak.

David kisvártatva észrevette, hogy két angyali lény tartózkodik a két oldalán.

„Olyan volt, mintha ismertem volna őket. Nagyon jó kedvük volt, és földöntúli békét éreztem. Ők magyarázták el nekem, hol is vagyok. Elmondták, hogy a halál után nem a mennyország kapuja jelenik meg az ember előtt, hanem az a hely, ahol a legjobban érzi magát. Az én esetemben ez egy kocsma volt. Egy gyönyörű bár, amelynek oldalát színes üvegek díszítették. Alkohol nem volt, de nem is kellett. Minden tökéletes volt.”

Miután két hónappal később felébredt a kómából, minden betegségéből meggyógyult.

David azonban lelkileg is megvilágosodott.

„Úgy tértem vissza, hogy teljesen megbocsátottam mindenkinek, aki valaha is rosszat tett velem. Azt hiszem, szó szerint haldoklás kellett ahhoz, hogy megértsem ezeket a dolgokat” – állapította meg.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés