ACNEWS

Tűzhaláltól mentette meg Melindát és férjét a befogadott kutya

A kis Minnie addig ugatott, míg Melinda és a férje fel nem ébredt.

Hirdetés
Ad image

A kis Minnie addig ugatott, míg Melinda és a férje fel nem ébredt.

Másfél hónapja annak, hogy a beteg kiskutyát Zsebesi-Lengyel Melinda és férje magához vette. Jóságukat a csöpp négylábú gyorsan meghálálta. Az esetről Melinda mesélt a boon.hu-nak. Mint mondta, a minap éjjel tűz ütött ki a kazánházban, ők azonban mélyen aludtak, nem vettek észre belőle semmit. Nem úgy a pár hete befogadott Minnie. Kétségbeesve ugatott és az orrával addig bökdöste a férjét, amíg fel nem ébredt.

„Minnie a nappali felé hívta a férjemet, mutatta, ott valami baj van” – idézte fel a történteket Melinda. A nappaliból nyílt a kazánház, aminek az ajtaját az odabent felcsapó lángoktól megriadt 15 másik befogadott kutya tépte, kaparta. Beletelt egy kis időbe, amire a férfi biztonságba helyezte a rémült állatokat, addigra már az egész ház füstben állt.

„Mire kiérkeztek a tűzoltók, a férjemnek szerencsére már sikerült eloltani a lángokat. A tűzoltók azt mondták, hogy valószínűleg egy kipattanó szikra okozta a tüzet” – folytatta Melinda. Aki amúgy a Lyukó Tappancsai Állatvédő Egyesület elnöke, összesen 63 kutyusról gondoskodik.

„Minnie-t december 8-án mentettük az Újgyőri főtéren a villamossínekről. Karácsonykor nagyon beteg volt, de szerencsére az állatorvosi kezeléseknek köszönhetően már jobban van. Ha Minnie nincs, akkor valószínűleg nem kelünk fel időben. Ha később ébredünk, már égett volna az egész ház” – vélte Melinda.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés