ACNEWS

Rettegnek Elon Musktól az alkalmazottjai

Fotó: Youtube
Fotó: Youtube
A világ leggazdagabb embere állítólag nagyon magányos, és félnek tőle az alkalmazottjai a súlyos hangulatingadozásai miatt.
Hirdetés
Ad image

Esther Crawford, a Twitter korábbi termékfejlesztési vezetője 2020-ban csatlakozott a közösségi médiavállalathoz, amikor az felvásárolta a startupját. Végül az év elején elbocsátották, és most egy hosszú bejegyzésben osztotta meg gondolatait a Tesla vezérigazgatójáról az X-en, mely korábban Twitter volt.

„Elon elbűvölő és nagyon vicces. Vannak viszont személyiségbeli furcsaságai is, mint például, hogy újra és újra ugyanazokat a történeteket és vicceket meséli el. Ezen kívül a személyisége és a viselkedése egy pillanat alatt át tud váltani izgatottból dühösbe. Mivel nehéz volt megállapítani, hogy éppen milyen hangulatban van, és milyen reakciót vált ki belőle egy adott dolog, az emberek hamar félni kezdtek attól, hogy behívják őket megbeszélésekre, vagy hogy negatív híreket kell megosztaniuk vele. Egy olyan embert láttam, aki eléggé magányosnak tűnt, mert az idejét és az energiáját csak a munkának szentelte” – írta.

Esther ezután azt is kifejtette, hogy úgy érezte, Musk belső köre túlságosan is támogatta a döntéseit, amelyeket a megérzései alapján hozott, ahelyett, hogy adatokra vagy szakértelemre támaszkodott volna. Musk úgy tűnik, jobban bízik a Twitter közvélemény-kutatásaiban, mint az alkalmazottjaiban – írja a DailyStar.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés