ACNEWS

Tyson nem nyugszik: saját drogot árul az örömlányoknak

Az egykori profi bokszoló beszállt a drogbizniszbe, ráadásul legálisan.

Hirdetés
Ad image

Az egykori profi bokszoló beszállt a drogbizniszbe, ráadásul legálisan.

Mike Tyson egy saját kávézót nyitott Amszterdamban, ahová főként a kannabisz legális fogyasztása miatt mennek a turisták, de a kávézót kedvelik a vöröslámpás negyed lányai is.

A nehézsúlyú bokszolónak az elmúlt években olyannyira megtetszett a marihuána-fogyasztás, hogy megalapította a Tyson 2.0 nevű kenderforgalmazó céget is. Ennek függvényében ehető és szívható termékeket is árul a neten, de a portékáját Hollandiában a frissen nyitott kávézójában is meglehet vásárolni.

A Coffeeshop Tyson 2.0, az amszterdami Spuistraat 222 szám alatt található, sétatávolságra a központi pályaudvartól és a város hírhedt vörös lámpás negyedétől – számolt be róla a Daily Star.

„A Coffeeshop Tyson 2.0 teljes élményt kínál a rajongóknak, éppen úgy élvezhetik kedvenc termékeimet, ahogyan én teszem. Mindegyiket kipróbáltam, és teszteltem, alig várom, hogy megosszam néhány szeretett árumat Európával” – reklámozta Tyson az üzletét.

 

 

A boltban egyébként árulnak egy fül alakú gumicukrot is, mely egyértelműen arra utal, amikor Mike Tyson 1997-ben éles meccsen kiharapott egy darabot ellenfele, Evander Holyfield füléből.

A legendás sportoló életéről egy minisorozat is készült nemrégiben, és Jaime Foxx alakította a címszereplőt.

„Már jó ideje el akarom mesélni a történetemet. A Legends Only League legutóbbi elindításával és a ringbe való visszatérésem után tökéletes pillanatnak érzem. Alig várom, hogy együttműködhessek Martinnal, Antoine-nal, Jamie-vel és az egész kreatív csapattal, hogy olyan sorozatot készítsenek a közönség számára, amely nemcsak a szakmai és a személyes utamat örökíti meg, hanem inspirál és szórakoztat is” – mondta még a sorozat készülte előtt Mike Tyson.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés