ACNEWS

Új életet kezdett Kucsera Gábor: „Vissza az iskolapadba”

Az egykori olimpikon úgy döntött, hogy új kihívások után néz.

Hirdetés
Ad image

Az egykori olimpikon úgy döntött, hogy új kihívások után néz.

Kucsera Gábor pár hónappal ezelőtt mondta el lapunknak, hogy egy ideje gyermektábort üzemeltet, melynek az a célja, hogy a fiatalságot visszavezesse a régi életmódhoz.

„Gyermekkoromban sokat voltam vidéki környezetben és nagyon élveztem. A mai fiatalok nem nagyon tudják, mi az igazi falusi élet. Szeretném őket visszarepíteni azokba az időkbe és megmutatni nekik hogyan működtek a dolgok. A tábor teljesen kütyümentes. Ezalatt azt kell érteni, hogy amikor a gyerekek megérkeznek, elkérjük tőlünk a telefont és minden más elektronikai eszközt. Ezeket este fél 8 és 8 között kapcsolattartás céljából visszakapják. Az a lényeg, hogy kommunikáljanak, és minél jobban együtt tudjanak működni egymással a lakók. A tábor helyszínén van mindenféle állat; tyúkok, tehenek, kecskék, lovak. A nap úgy kezdődik, hogy őket kell megetetni, és kitisztítani a lakhelyüket. Utána jön a reggeli. Ezt követi a délelőtti program, ami sokféle lehet; sajtkészítés, pásztorkodás, népdaléneklés, kirándulás. Este általában szalonnasütés vagy bográcsozás zárja a napot – mondta akkor lapunknak az egykori olimpikon.

Most fél évvel később viszont kiderült, hogy ez sem elég neki, és új kihívást keresett az életében. éppen ezért jelentkezett iskolába, hogy kitanulja az asztalos szakmát.

„Akkor kezdődjön egy új fejezet. Vissza az iskolapadba. Azt hiszem, kalandos éveknek nézek elébe” – adta hírül az Instagramján a híresség.

 

 

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés