ACNEWS

Újfent őrizetbe vették Andrew Tate-et

Szemüvegben Andrew Tate Forrás: YouTube
Szemüvegben Andrew Tate Forrás: YouTube
Szexuális bűncselekmények vádjával ismételten őrizetbe vették Andrew Tate-et és testvérét, Tristrant Bukarestben.
Hirdetés
Ad image

Andrew Tate-et és testvérét, Tristan Tate-et az Egyesült Királyságban vádolták meg szexuális bűncselekményekkel, tegnap pedig Romániában őrizetbe is vették őket. A CNN információi szerint két európai elfogatóparancsot hajtottak végre, amelyet az Egyesült Királyság igazságügyi hatóságai adtak ki szexuális bűncselekmények elkövetése és személyek kizsákmányolása miatt.

A két férfit Bukarestben állították elő, az Ítélőtábla ügyésze 24 órás őrizetbe vételüket rendelte el a Bukaresti Rendőrkapitányságon. „A vádak újjáéledése miatt a Tate testvérek megdöbbentek és nyugtalanok. Kategorikusan visszautasítanak mindent.  Mélységes csalódottságukat fejezik ki amiatt, hogy ilyen súlyos vádakkal illetik őket új bizonyíték nélkül” – mondta Tate szóvivőjét, Mateea Petrescu.

Andrew Tate és bátyja – 2017-ben költöztek Romániába – tavaly három hónapot töltött a rendőrség őrizetében Bukarestben, majd házi őrizetbe helyezték őket hét nő ellen elkövetett állítólagos bántalmazás miatt. A vádakat tagadták. Augusztusban szabadon engedték őket, és bírósági ellenőrzés alá helyezték őket. Megtiltották, hogy a bíróság előzetes jóváhagyása nélkül elhagyják Bukarestet és Ilfov megyét. Mindkettőjüket embercsempészet, nemi erőszak és nők szexuális kizsákmányolására irányuló bűnözői csoport létrehozásával vádolják.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés