ACNEWS

2024. September 18.   |   Diána napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Újra lecsapott a gyilkos hullámvasút

A 20 éves férfi egy próbakörre akart elmenni az Oktoberfesten felállított hullámvasúton. Az egyik kocsi elütötte, nem élte túl.
Hirdetés
Ad image

Napokon belül kezdődik az Oktoberfest Münchenben, aminek alkalmával felállították az Olympia Looping névre keresztelt hullámvasutat is. Egy, az építkezésen dolgozó 20 éves férfi felszállt a játékra, hogy tegyen egy próbautat. Azonban ez végzetes döntésnek bizonyult.

A férfibe teljes erővel beleszaladt az egyik kocsi a próbakör alatt. Azonnal megkezdték az elsősegélynyújtást a Krone beszámolója szerint, de már kritikus állapotban volt, amikor a mentők kiérkeztek. A kórház fele egyre romlott az állapota, az életmentő intézkedések ellenére se sikerült stabilizálni a sérültet. A közeli klinika traumatológiai osztályára szállították, ahol végül belehalt a sérüléseibe.

A helyszínre kríziskezelőket hívtak a többi ott dolgozóhoz, akik szintén részt vettek a próbakörön. A baleset pontos okát a rendőrség vizsgálja. Nem ez volt ennek a hullámvasútnak az első áldozata. Még 2022-ben egy 31 éves nő szorult be az egyik kocsiba a bécsi Práterben.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés