ACNEWS

Újra összeáll Boros Lajos és Bochkor Gábor – „Úgy tűnik, balhé lesz, mi pedig boldogan beleszállunk”

Óriási hírt jelentettek ma be! Kilencévnyi kihagyás után újra összeáll a legendás rádiós páros, Boros Lajos és Bochkor Gábor.

Hirdetés
Ad image

Óriási hírt jelentettek ma be! Kilencévnyi kihagyás után újra összeáll a legendás rádiós páros, Boros Lajos és Bochkor Gábor.

Hatalmas hírt jelentett ma be Bochkor Gábor. Történt ugyanis, hogy állandó műsorvezető társa, Lovász László a héten szabadságon van, ezért minden nap egy vendégpartnerrel fogja csinálni a reggeli műsorát a Retro Rádión. Hétfőn Vályi István, kedden Risztov Éva, szerdán Szabó Győző, csütörtökön pedig Kabát Peti ül a mikrofon mögé, majd a hét utolsó napján lesz a nagy dobás, mikor is a Bumeráng triumvirátusa ül össze, ami azt jelenti, hogy sok év után Voga János és Boros Lajos fog szembenézni Bochkor Gáborral. Mindezt pedig ő maga jelentette be a Facebook oldalán. 

„Kilenc év után csak egy reggel, pénteken újra együtt a stúdióban Bochkor Gábor, Boros Lajos és Voga Processzor!! Vártátok már? Péntek reggel jön a nagy nap” – írta a bejegyzéséhez a műsorvezető.

A Bumeráng műsorvezetői csaknem 20 éven keresztül dolgoztak együtt, érthető tehát, hogy a régi rajongók már tűkön ülve várják a nagy eseményt. Lapunknak pedig Boros Lajos számolt be arról, hogyan fogadta a felkérést.

„Volt már korábban erről szó, hogy ’mi lenne ha…’, de nem mondtam akkor rá egyből igent. A felkérés után hazamentem átgondolni a dolgokat, és megkérdeztem erről a feleségem véleményét. Ő ugyanis sosem felejt, sokszor objektívebben látja a dolgokat. Egyszer azt mondta, hogy vegyem feleségül, és hallgattam rá. Bejött a dolog, szóval azóta is megfogadom a tanácsait – kezdte az AcNewsnak Boros Lajos, aki nem volt túl bizakodó a lehetőséggel kapcsolatban. – Óvatosan kérdezgettem, hogy ez valami átverés-e. Utána felhívtam azokat a barátaimat, akik nem tudnak hazudni (sajnos ezekből igen kevés van), hogy információt gyűjtsek az alkalomról. Most már lassan kezd összeállni a kép, tehát azt mondhatom, hogy pénteken ott leszek! De még mindig friss nekem ez az egész.”

A rádióst ezek után arról kérdeztük, hogyan készül fel a nagy napra.

„Erre nem lehet készülni. Most olyan vagyok, mint egy versenyló, ami ott van felajzva a rajtnál és várja, hogy kifuthasson a pályára. Vogával, Bocsival régen tudtuk, hogy amikor a másik levegőt vesz, melyik tizedmásodpercben szólalhat meg végre a másik. Erre furcsa lesz megint ráérezni. 30 év körül szolgáltunk mindhárman a rádióban, abból 90%-ot együtt. De örömmel állunk a feladat elé. Úgy tűnik, balhé lesz, mi pedig boldogan beleszállunk. Attól viszont kicsit félek, hogy megint meg kell ejteni ilyen könnyes búcsúzásokat, és majd tüntetést szerveznek, hogy dolgozzunk továbbra is együtt. Kérem ne készüljön ilyesmire senki, még én se!”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés