ACNEWS

Újra szingli: Széphalmi Juliska fiatal párja lelépett

Széphalmi Juliska ismét egyedül maradt fotó: RTL
Széphalmi Juliska ismét egyedül maradt fotó: RTL
A táncosnő ismét magára maradt, a nála három évvel fiatalabb Kovács Richárd úgy döntött, inkább kiszáll ebből a kapcsolatból.
Hirdetés
Ad image

Nem könnyű most Széphalmi Juliska élete, ismét egyedül maradt a kisgyermekével. Ezúttal a szintén táncművész Kovács Richárd lépett le és kezdett új életet. Pedig csak március óta voltak együtt, de úgy tűnik, ennyi volt. A szakításra –  story.hu információi szerint – számos jel utal Juliska közösségi oldalán. Az Instagram-oldaláról már eltűntek a Richárddal közös szerelmes fotók, bejegyzések, már ki is követték egymást.

Rejtélyes szakítás

Pedig nemrégiben még közösen nyaraltak Horvátországban, illetve rendszeresen futottak együtt versenyeken, de a jelek szerint mindez a múlt. A táncművészt a lap telefonon érte el, de nem kívánt nyilatkozni.

Hogy mi a szakítás oka? Az egyelőre rejtély, a táncosnő pedig mélyen hallgat róla. Nem úgy, amikor a férjét, a színész Sánta Lacit hét év házasság után elhagyta.  Akkor Juliska telekürtölte a sajtót, hogy lépnie kellett, de őt mennyire megviselte a szakítás, meggyászolta a válást. Eközben az elhagyott Sánta Laci hallgatott. Nem szaladt körbe a sajtóban, inkább magába zárta a fájdalmát.

Aztán Széphalmi Juliska elutazott Dominikára, a Survivor vetélkedőre, akkor már új párja volt, a nála 16 évvel idősebb színész, Nagy Balázs. Aki vetélkedő közben meglátogathatta a szigeten a kedvesét, de Juliska inkább az elhagyott férje után sóhajtozott a kamerák előtt.

A férje sem kér belőle

„Balázs nagyon szeret engem, viszont egy kicsit jobban tisztában kellett volna lennie azzal, hogy bennem mi van. Nyilvánvalóan a kisfiam hiánya folyamatosan egy erős érzés bennem, de aki még nagyon hiányzik, az Laci, a férjem. Akivel ugyan úgy döntöttünk fél éve, hogy külön folytatjuk az életünket, de én minden nap rá gondolok és nem tudom, hogy haza megyek és mi vár otthon, hiszen az otthont nekem még most is ő és ők jelentik…” – nyilatkozta akkor Juliska az RTL-nek.

Juliska hazatérve csalódottan szembesült a ténnyel, hogy hiába álmodozott róla, a férje nem kér belőle, többé nem megy vissza hozzá.

Aztán jött Balázs, majd Richárd – de Juliska magánéletében ismét szomorú változások történhettek: a Story információi szerint szakított párjával, Kovács Richárddal.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés