ACNEWS

Újra színpadon Szász Júlia, a Nemzetiben megsérült színésznő

Fotó: RTL
Fotó: RTL
Szombaton találkozhat először a Rómeó és Júlia volt főszereplőjével a közönség, sérülése után most visszatér, először lép színpadra.
Hirdetés
Ad image

Szász Júlia a balesete után csak februárban tért volna vissza először a színházba, azonban szombaton újra láthatja őt a közönség: átveszi Martinovics Dorina egyik szerepét. Mint ismert, Szász Júlia a Nemzeti Színház Rómeó és Júlia előadásán tavaly novemberben súlyosan megsérült. Az eset után felmondott a Nemzetiben. A tervek szerint Horváth Lajos Ottóval jövő év februárban egy közös darabbal lép a Centrál Színház színpadára. Ő volt a Nemzeti Színházban történt baleset másik sérültje.

Azonban az élet közbeszólt, és Júlia már most szombaton játszhat. Átveszi ugyanis a gyermekáldás előtt álló kolléganője, Martinovics Dorina szerepét – írta a blikk. „Az előttünk álló évadban a Fekete Péter című családi zenés játékunkban ideiglenesen Ágoston Katalint, Network előadásunkban Hermányi Mariannt, 2:22 című thrillerünkben pedig Szász Júliát láthatjátok majd” – tájékoztatta korábban a nézőket a hatodik kerületi színház.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés