ACNEWS

Felháborító videó: katona apjuk sírján táncolt két ukrán lány

Fotó: Youtube
Fotó: Youtube
A lányok az ukrán fronton meghalt apjuk sírkövén twerkeltek, és még videót is közzétettek róla. Most börtönbüntetés vár rájuk.
Hirdetés
Ad image

Két lánytestvér börtönbüntetésre számíthat, miután megosztottak egy sokkoló videót, amelyen apjuk sírján twerkelnek, miután az orosz-ukrán háborúban meghalt.

A videó azt a pillanatot mutatja be, amikor a két lány táncol az elesett katonák sírjánál – akik közül az egyik az édesapjuk volt, aki Vlagyimir Putyin erői ellen védte Ukrajnát.

Édesapjuk a hírek szerint az ukrán fegyveres erők 95. dandárjának katonája volt, aki a keleti Donyecki területen fekvő Izium közelében esett el, miközben hazáját védte Oroszországtól.

A videó nagy felháborodást váltott ki az interneten. Kezdetben a lányok azzal védekeztek, hogy apjuk viccesnek találta volna a tettüket. De amikor az ellenérzések csak nőttek, a testvérek elismerték, hogy tévedtek, és hogy a videó nem volt helyénvaló.

„A nővérem és én bocsánatot kérünk. Minden hazánkért elesett katonát tisztelünk ” – mondta az egyik nővér.

„Meglátogattuk elesett apánk sírját, aki Izium közelében halt meg. Sajnos, nem volt túl korrekt egy ilyen videót közzétenni, bár nem állt szándékunkban a hősöket becsmérelni. A viselkedésünk azzal függött össze, hogy ismertük elhunyt édesapánk temetkezési szokásokról alkotott nézeteit, így akkoriban nem láttunk semmi rosszat, de most már megbántuk”.

A felvételek azonban már eljutottak a helyi bűnüldöző szervekhez, és a párost őrizetbe vették. A rendőrség megerősítette, hogy a két lányt sírgyalázással vádolják, és akár öt év börtönbüntetésre is számíthatnak – írja a DailyStar.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés