ACNEWS

2024. September 16.   |   Edit napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Undorító ételek az olimpián: „Férgek voltak a halban”

Fotó: Shutterstock
Fotó: Shutterstock
Az olimpiai játékok teljes gőzzel zajlanak. Egyre több sportoló panaszkodik a párizsi ételekre. Adam Peaty egy gusztustalan történetet mesélt el.
Hirdetés
Ad image

Az olimpiai játékokon a hangsúlyt valójában az élsportolói teljesítményre kellene helyezni. Most azonban a sportolók panaszkodnak az ételek típusára és minőségére. Adam Peaty brit úszó egy undorító esetről számol be.

„Tokióban hihetetlen volt az étel, Rióban is hihetetlen volt. De itt s ezúttal nem volt elég fehérjeválaszték, hosszú sorok kígyóztak, 30 percet várakoztunk az ételre, mert nincs rendszer a sorban álláshoz” – panaszkodik a 100 méteres hátúszás ezüstérmese.

Az úszósztár felháborodva azt mondta: „Az ételek egyszerűen nem elég jók. Igazából szeretem a halat, de itt az emberek férgeket találtak benne”. A választék is hagy némi kívánnivalót maga után – írja a heute.at.

„A fenntarthatósági törvényt rákényszerítették a sportolókra. De én húst akarok enni, húsra van szükségem ahhoz, hogy elérjem a teljesítményszintemet. Otthon is eszem húst, miért kellene itt megváltoztatnom az étrendemet?” – mondja a brit úszó.

A kínai olimpiai csapat saját szakácsait és ételeit szállíttatta Franciaországba.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés