ACNEWS

Üzentek az arab terroristák: most Európa jön VIDEÓ

Most Európa kerül az arab terroristák célkeresztjébe Fotó: YouTube/7NEWS Australia
Most Európa kerül az arab terroristák célkeresztjébe Fotó: YouTube/7NEWS Australia
A svédországi Göteborgban egy tüntetésen azzal fenyegetőztek, hogy mészárlást rendeznek, megölik a zsidókat.
Hirdetés
Ad image

Már Svédországban is forronganak a muszlimok. A Közel-Keletről odatelepült bevándorlók utcai megmozdulásokon hirdetik az Izraelt ért iszlám csapások miatti örömüket ezekben a napokban – írta az Origo.

Az utcákon tüntetve üdvözlik a vérontást, amit a Hamász fegyveresei követtek el Izraelben. Az interneten terjedő videókon az látható-hallható, amint a göteborgi megmozduláson azt skandálták: le fogják mészárolni a zsidókat. A felvételen megszólal két arab muszlim nő is – egyikük nem beszél svédül –, akik szerint a Hamász akciója helyes volt.

Eközben Franciaországban Európa legnagyobb muszlim és zsidó közössége él együtt. A Hamász szombati támadás óta már több mint 100 antiszemita cselekményt regisztráltak az országban.

A Franciaország északi részén található Arras városában pénteken egy  késes támadó berontott az iskolába, ahol halálosan megsebesített egy nyelvtanárt, miközben azt kiabálta, hogy Allahu Akbar! Súlyosan megsérült az iskola egyik testnevelő tanára is, amikor megpróbált közbeavatkozni – írta az index. Csütörtök délután több száz palesztinbarát tüntető gyűlt össze Párizs központjában. A tüntetők azt skandálták, hogy „Izrael gyilkos″ és „Macron cinkos″, ugyanis az államfő korábban határozottan elítélte a Hamász által elkövetett terrortámadásokat. 

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés