ACNEWS

Vadászati világkiállítás – A Hungarikum Gála zárja a fővárosi rendezvényt

Bemutatók és filmvetítések után a Hungarikum Gálával zárul a "One With Nature" Vadászati és Természeti Világkiállítás Budapesten - közölte a rendezvény sajtóirodája az MTI-vel csütörtökön.

   

Hirdetés
Ad image

Bemutatók és filmvetítések után a Hungarikum Gálával zárul a „One With Nature” Vadászati és Természeti Világkiállítás Budapesten – közölte a rendezvény sajtóirodája az MTI-vel csütörtökön.

   

Az A pavilon színpadán 12 órától a Vadonvilág – Gróf Széchenyi Zsigmond nyomában, 15 órától a Kittenberger – Az utolsó vadászat, 16 órától a Rangers in Action – Akcióban a természet őrzői, 17.30-kor pedig a Fekete István életét bemutató dokumentumfilm, A bereki ember látható. A filmvetítések között A megőrzött vadont, a Tíz park ezernyi titka című sorozatot, illetve a nemzetközi kiállítók bemutatkozó kisfilmjeit vetítik.
A Kincsem Parkban ugyancsak 12 órától lovas-, agarász-, elöltöltő fegyveres, solymász- és vadászíjász bemutatót láthat a közönség.
A D pavilonban 13 órától vadászkürt-bemutatót, 14 órától világzenei koncertet rendeznek. 15.30-tól Koncz Istvánnal, a Vadász Irodalmi Klub elnökével beszélget Csöre Gábor. A színpadi műsort záró Hungarikum Gála 17 órakor kezdődik – írták.
A világkiállítás utolsó napjáról a https://onewithnature2021.org honlapon lehet tájékozódni.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés