ACNEWS

Vagyont keres a meztelenkedő modell a neten, pedig nem is létezik

Fotó: Illusztráció / Pixabay
Fotó: Illusztráció / Pixabay
Több mint 200 000 követője van, óriási pénzeket szakít, és mindig tökéletes a megjelenése. Egy a bökkenő: A nő valójában nem is létezik.
Hirdetés
Ad image

Régóta tudjuk, hogy ne feltétlenül higgyünk el mindent, amit a közösségi médiában látunk. Az influencerek általában a legjobb fényben tüntetik fel magukat, és tökéletes megjelenésüket nemcsak a rengeteg sminknek, hanem a szépítő filtereknek és a Photoshopnak is köszönhetik. De mi van akkor, ha az illetőnél semmi sem valós? Erre derült most fény Emily Pellegrini modell esetében, akit mesterséges intelligencia segítségével hoztak létre.

Emily profilja négy hónapja működik, és népszerűsége azonnal az egekbe szökött. A gyönyörű barna hajú lány a kezdetektől fogva igazi közszereplőként mutatkozott be, aki 23 éves és Los Angelesben él. Csak a Fanvue platformon (olyan, mint az Onlyfans) hat hét alatt közel 10 000 dollárt keresett, és több százezer követőre tett szert, köztük sikeres focistákra, MMA- harcosokra és milliárdosokra – írja a blesk.cz.

Hogy a mesterséges intelligencia terméke, csak most derült ki. Maga az alkotó, aki névtelenül marad, az Oddity Centralon ismerte el. „Megkérdeztem a ChatGPT-t, hogyan néz ki az átlag férfi álomnője, és a válasz az volt, hogy barna hosszú haj és hosszú lábak, így pontosan úgy készítettem el, ahogyan az meg van írva” – mondta a névtelen alkotó, hozzátéve: „A cél az volt, hogy szimpatikus és vonzó legyen. Azt akartam, hogy a lehető legvalóságosabbnak tűnjön.” Sőt, már a testvérét is megalkotta, a szőke Fiona Pellegrinit, akinek jelenleg 43 ezer követője van az Instagramon.

A digitális avatárok alkotói persze nem szórakozásból csinálják ezeket a modelleket. Minden csakis az üzletről szól.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés