ACNEWS

Vajna Timea férjhez ment. Elvesztette a negyedik babáját

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook
Mérhetetlen boldogságról és könyörtelen fájdalomról tanúskodik Andy Vajna özvegyének Instagram bejegyzése, amelyet már Palácsik-Ráthonyi Timea néven is posztolt.
Hirdetés
Ad image

A magyar modell nehéz éven van túl, ugyanis majd’ három hónaposan veszítette el a kisfiát, aki az életében már a negyedik angyalka lett, pedig Tímea hitt benne: végre sikerülhet a gyermekáldás.

De boldogság is érte: hozzáment Ráthonyi Zoltánhoz.  

A modell az Instagram-oldalán már Palácsik-Ráthonyi Tímea néven is szerepel.

Tímea a boldog és fájdalmas pillanatairól így írt a közösségi oldalán:

„Mr es Mrs R. 2023 tele volt váratlan meglepetéssel, megpróbáltatásokkal, örömmel, boldogsággal és mérhetetlen fájdalommal is, ahogy 2022 is.. Kisfiunkat a szülinapom után sajnos elveszítettem, csaknem 3 hónaposan (a hasam a progeszteron injekció miatt volt olyan nagy). Ő volt a 4. Angyalka, és beleéltük magunkat, hogy végre sikerült. A nagy esküvő Montecitóban lesz (vendégekkel), ha… Úgy érzem, feladtam, nem bírom tovább… de mégsem tehetem, és szeretnék erőt adni azoknak a bátor szívű mamáknak, akik a veszteség súlyát cipelik, hiszen csak ők tudhatják igazán, mennyire fáj ez. Szeretethullámot küldök azoknak, akik szívükben hordozzák a mennyország egy darabját, és bízom benne, hogy 2024 mindenkinek meghozza a boldogságot és áldást”

Vallomását angolul folytatva ezt írta:

„Egységben állunk, szent teret biztosítunk neked és a túl korán elment babáknak. A bátor mamáknak, akiknek a szíve a veszteség súlyát hordozza: látunk téged. Szeretve vagy. Együtt tiszteljük azokat a kis fényeket, amelyek bár röviden villantak fel, de örökké megvilágították a szívünket. Szeretethullámokat küldök azoknak, akik szívükben hordozzák a mennyország egy darabját” – idézi a szöveget a blikk.hu

Az újdonsült férj, Ráthonyi Zoltán üzletember, a 24.hu szerint a milliárdos vagyonú debreceni Ráthonyi család sarja. A família az egyik legnagyobb magyarországi kiskereskedelmi lánc, a Reál kapcsán ismert. Cégük, az Alaszka Kereskedelmi Kft., amely a Reál Hungária Kft. egyik alapítója, élelmiszerek- és vegyi áruk kis- és nagykereskedelmére specializálódott. 2020-ban beszállt a Kempinsky hotel oldalában működő, Vajna-féle Nobu luxusétterembe.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés