ACNEWS

Vajúdásba halt bele az olimpiai bajnok

Tori Bowie | Fotó: Fernando Frazão/Agência Brasil - wikipedia.org
Tori Bowie | Fotó: Fernando Frazão/Agência Brasil - wikipedia.org
Halála sokkolta a sportvilágot. A boncolás után tragikus részletek derültek ki.
Hirdetés
Ad image

A 32 éves Tori Bowie amerikai élvonalbeli atlétát május 2-án találták holtan a floridai Winter Gardenben lévő otthonában. Miután napokig nem vette fel a kapcsolatot a családjával, ők értesítették a helyi rendőrséget.

Az olimpiai bajnok nyolc hónapos terhes volt, és már vajúdott, amikor meghalt. Meg nem született lánya, Ariana szintén nem élte túl a szülést . A boncolás eklampsziát diagnosztizált a halál lehetséges okaként. Ez egy súlyos roham, amely a terhesség alatt, különösen az utolsó trimeszterben jelentkezhet. Menedzsmentje gyászolja: „Tori bajnok volt, egy világítótorony, aki fényesen ragyogott! Őszintén összetört a szívünk”.

A sprinter három érmet nyert az Egyesült Államoknak a 2016-os brazíliai olimpián. A 4×100 méteres váltóban aranyéremig futott, 100 méteren ezüstöt, 200 méteren pedig bronzot szerzett. A 2017-es londoni világbajnokságon Bowie 10,85 másodperces idővel aranyérmet szerzett 100 méteren, és 41,82 másodperccel tagja volt a nyertes váltónk. Pályafutása befejezése után visszavonult. A floridai Full Sail Egyetemen tanult zenét.

(Forrás: Bild)

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés