ACNEWS

Valaki játékbabát tett a halott csecsemő helyett a koporsóba

fotó: illusztráció / pixabay
fotó: illusztráció / pixabay
A szülők tudni akarják az igazságot. Lehet, hogy a baba mégis él.
Hirdetés
Ad image

El akart búcsúzni egy panamai család a születése után három nappal elhunyt kisbabájától. Ami a temetésen történt, arra egyelőre nincs magyarázat. Az apa nagymamája vette észre a csalást.

„Amikor anyám kinyitotta a koporsót, kesztyűt és cipőt látott a babán. Ez lehetetlen” – mondta a helyi médiának Duvier Alexander Morales, az elhunyt gyermek édesapja. Amikor levette a cipőjét, észrevette, hogy ez csak egy játék baba.

Az eset meglehetősen zavaros. A 36 éves anya október 10-én szült. Mivel a szülés során problémák adódtak, átkerült az intenzív osztályra. De a szülés nem szerepel az anya által megnevezett kórház aktáiban. Az anya nyilatkozata szerint az újszülött október 13-án meghalt. Akkoriban az ország egyes részein korlátozások voltak érvényben a környezetvédelmi aktivisták tiltakozása miatt. Így aztán a holttestet csak december 14-én lehetett átvinni abba a városba, ahonnan az apa származott.

Kétségek merültek fel, hogy a baba mégsem hunyt el, hanem az anyai nagyszülei gondozásában van. Ők nem akarták, hogy a lányuk családot alapítson a gyermek apjával.

A hatóságok jelenleg is nyomoznak a baba édesanyja, a kórház és az anyakönyvi hivatal ellen, hogy tisztázzák a történteket. A babát állítólag bizonyítékként elkobozták – írja a bild.de.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés