ACNEWS

2024. September 30.   |   Jeromos napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Válságos állapotban a TV2 sztárja, a fél ország imádkozik érte

Fotó: RTL
Fotó: RTL
Bogdányi Titanilla megrendítő vallomásban kér mindenkit, imádkozzon a súlyos autóbalesetet szenvedett színésztársa és kisfia életéért.
Hirdetés
Ad image

Azt kéri mindenkitől Bogdányi Titanilla, hogy imádkozzon a Jóban Rosszan színésznője és kisfia gyógyulásáért, akik súlyos autóbalesetet szenvedtek, mindketten az életükért küzdenek. Titanilla a hétvégén osztotta meg a megrázó bejegyzést saját Instagram-oldalán. Aggódva kéri követőit, hogy imádkozzanak ők is kolléganője és kisfia életéért. A kórházban ápolt, kritikus állapotban lévő színésznő nevét személyiségi jogi okokból egyelőre nem árulta el. Csak annyi biztos, hogy a Jóban Rosszban című sorozat egykori színésznőjéről van szó.

„Emberek! Kérek egy imát mindenkitől szeretett, csodálatos kolléganőmért, barátomért és kisfiáért, akik az életükért küzdenek jelenleg is” – írta Bogdányi Titanilla egy korlátozott ideig elérhető Instagram-bejegyzésben, a színésznőt nagyon megrázta a történtek. „Jelenleg is élet-halál között lebeg… Nehéz mit mondanom, és nem is szeretnék többet, tekintettel kell lennem a családjára. De innen is kérek mindenkit, mondjanak el érte egy imát” – zárta a story.hu-nak Bogdányi Titanilla.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés