ACNEWS

Kivégezték a magát vámpírnak valló gyerekgyilkost

Johhny Johnson Fotó: Missouri Department
Johhny Johnson Fotó: Missouri Department
A magát vámpírnak valló gyerekgyilkos egy elhagyatott üveggyárba csalta az áldozatát, meg akarta erőszakolni, majd egy téglával agyonverte.
Hirdetés
Ad image

Johnny Johnsont bűnösnek találták Casey Williamson meggyilkolásában St. Louisban, miután a férfi egy elhagyatott üveggyárba csalta, és megpróbálta szexuálisan bántalmazni, majd megölte a hatéves kislányt. Most kivégezték a halálraítélt férfit, aki korábban azt állította magáról, hogy egy igazi vámpír.

Casey édesanyja gyerekkorából ismerte Johnsont. Ő vigyázott rá, mivel a fiú idősebb nővérével barátok voltak. A kislány családja a gyilkosságot megelőző este grillezést követően egy kanapén hagyta aludni a a Johnsont. Másnap reggel a férfi egy elhagyatott üveggyárba csalta a fiatal lányt, még a vállán is cipelte. Ezután megpróbálta szexuálisan bántalmazni a gyermeket, aki sikoltozott és megpróbált kiszabadulni, de Johnson megölte őt egy téglával. Casey holttestét később sziklák és törmelék alá temetve találták meg.

Johnson beismerte a bűncselekményt, de az ügyvédei azzal próbáltak érvelni, hogy ügyfelük skizofréniában szenvedett, és a gyilkosságot megelőző napokban furcsán viselkedett, mivel elfelejtette bevenni a gyógyszereit. Megjegyezték, hogy néhány évvel ezelőtt a börtönben megfigyelés alá helyezték, miután azt állította, hogy vámpír, és téveszméi voltak arról, hogy az ördög az ő halálát használja fel az apokalipszis elhozatalára. A missouri legfelsőbb bíróság elutasította a kivégzés megakadályozására irányuló fellebbezést – írja a DailyStar.

Mike Parson missouri kormányzója azt mondta: „Johnny Johnson bűntette az egyik legszörnyűbb gyilkosság, amely valaha is az asztalomra került.”

Johnson a kivégzés előtt néhány órával a büntetés-végrehajtási minisztérium által kiadott rövid, kézzel írott nyilatkozatában megbánást tanúsított, és így fogalmazott: „Isten áldjon. Bocsánatot kérek az emberektől és a családtól, akiket megbántottam.”

A 45 éves Johnny Johnsont kedden augusztus 1-jén végezték ki halálos injekcióval. Mielőtt megölték volna, a gyilkos ’utolsó vacsoraként’ egyszerű ételt fogyasztott, amely egy hamburgerből, sült krumpliból és egy epres turmixból állt.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés