ACNEWS

Van értelme még a ValóVilágnak? – „Nem biztos, hogy sok újdonságot tud mutatni”

Nemrégiben bejelentették, hogy már lehet jelentkezni a ValóVilág powered by Big Brother 11. szériájába. Lapunk most annak járt utána, hogy van-e helye a magyar televíziózásban 2022-ben egy ilyen műsornak, illetve mit tanácsol az egykori villanyertes a jelentkezőknek.

Hirdetés
Ad image

Nemrégiben bejelentették, hogy már lehet jelentkezni a ValóVilág powered by Big Brother 11. szériájába. Lapunk most annak járt utána, hogy van-e helye a magyar televíziózásban 2022-ben egy ilyen műsornak, illetve mit tanácsol az egykori villanyertes a jelentkezőknek.

A legutóbbi ValóVilág nyertessel, VV Vivivel készített egy promó videót az RTL Klub a napokban. A felvételeken a lány mindenkit arra bíztat, hogy jelentkezzen a reality műsorba, mert ő csak jól járt vele. De vajon tényleg mindenki jól jár azzal, ha egy ilyen showban szerepel? Az egykori villalakók közül, kevesen futottak be, és akadtak köztük többen is olyanok, akiknek tragédiába torkollott az élete. Most, hogy bejelentették a 11. széria indulását, felkerestük Farkas Somát, aki annak idején, 2016-ban 106 napot töltött a luxusbörtönben, majd elvitte a nyolcadik évad főnyereményét. Elmondta, mire számíthatnak a fiatalok…

„Ha most 2022-ben megnyeri egy fiatal a főnyereményt, lesz egy jó éve, mikor minden hónapban utalják neki a pénzt. Egy éven keresztül hozzászoksz, hogy nincsen semmilyen anyagi problémád, aztán ha megszűnik az utalás a bankkártyádra, megint a rideg valóságban találod magad. Nekem is volt olyan időszakom, amikor nehéz volt visszaállni a normális életbe, nem volt munkám, és csak fogyott a pénzem. Stresszelt az egész helyzet. Aztán rávettem magam a munkára, és hamar rendbe jöttem” – kezdte az AcNewsnak Soma, majd a reality műsorok időtállóságára terelődött a szó.

„Pont azon gondolkoztam a napokban, hogy az ilyen műsorok kimentek-e már a divatból. Ha jól tudom külföldön az X-Faktor például nem annyira megy már, mint nálunk. Aztán ott van a Love Island, ami itthon nem aratott akkora sikert, mint más országokban. Nálunk a Kárpát-medencében mások a nézői szokások. A ValóVilág powered by Big Brother 11-et már kimondani is sok. Nem vagyok biztos benne, hogy annyira népszerű lesz, mint az első évadok. Nem biztos, hogy sok újdonságot tud már mutatni, hiszen az embereknek az ingerküszöbe már jócskán kitolódott. És ennek ellenére valahogy mégis jelentkeznek rá, mert jó kitörési lehetőségnek tartják. Éppen ezért, azt mondom, hogy Magyarországon szükség van a ValóVilágra, igénylik a realityt. Minden tévénéző tud azonosulni  egy játékossal, vagy utálhat valakit. Bele tud tekinteni más háztartásába, ki hogyan él, a veszekedéseket már nem is említve. Arra évek múlva is szoktak emlékezni” – folytatta a valóságshow-hős, aki az is elárulta, hogy mit tanácsol a jelentkezőknek.

„Az biztos, hogy a castingosoknak és később a szerkesztőknek nagyon nehéz dolga lesz, ha érdekessé akarják tenni a műsort. A jelentkezőknek pedig azt mondanám, hogy ne érje őket csalódás, ha nem lesz belőlük új Majka, vagy Nádai Anikó. Azok az évek már elmúltak. Ha bemennek, akkor azt azért tegyék, hogy élményeket szerezzenek, hiszen ilyen lehetőségük nem lesz többet az életben. Erre mindig emlékezni fognak. Ha úgy mennek be, hogy nagy elvárásaik vannak magukkal szemben, akkor már most felejtsék el a játékot. Éljenek a luxusbörtönben lélekkel, szívvel és őszintén.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés