ACNEWS

Vége: Hosszú Katinka terhes, elengedte az úszást, az olimpiát

Kismamaszerepre készül Katinka, ez mindent felülír nála.  

Hirdetés
Ad image

Kismamaszerepre készül Katinka, ez mindent felülír nála.  

„Ma már fontosabb, és sokkal inkább foglalkoztat, hogy otthont szeretnék, boldog házaséletet, gyerekeket, akik célt, értelmet adhatnak az életemnek. Ha a következő olimpia lesz az ára esetleg, szívesen megfizetem érte” – fakadt ki korábban a terveiről Hosszú Katinka. Úgy tűnik, Katinka tényleg elengedte az úszást, mert kisbabát vár.

A hazai vizes világbajnokság óta értetlenül áll a sportszerető közönség Hosszú Katinka  teljesítménye előtt. Az olimpiai bajnok úszó régóta alulmúlja önmagát, sokan aggódnak is miatta, hogy ledönti a saját szobrát.

„Nem véletlen, hogy ritkán hallunk Katinkáról, és szinte bujkál a világ elől, mert babát vár, de nem akarja az örömhírt nyilvánosságra hozni – mondta a Blikknek egy névtelenséget kérő bennfentes.

Katinka az örömhírt még az úszóválogatott szövetségi kapitányával, Sós Csabával sem osztotta meg. A szakember épp a minap nyilatkozott arról, hogy majd áprilisban, azországos bajnokságon kiderül, milyen munkát végzett az olimpiai bajnokunk a felkészülési idő során.

„De lehet, hogy hamarabb is, ha esetleg mégiscsak bejelent valamit” – tette hozzá Sós Csaba. Nos, a bejelentés még elmaradt, de lehet, hogy Katinka hamarosan kiáll a nyilvánosság elé, és megosztja velünk élete legnagyobb titkát, örömét.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés