ACNEWS

Vége Lajcsi hisztijének, megszégyenülten kulloghat a börtönbe

Nincs olyan ember, aki érti, mire volt jó ez a kutyakomédia.

Hirdetés
Ad image

Nincs olyan ember, aki érti, mire volt jó ez a kutyakomédia.

Akár csomagolhat is Galambos Lajos, mert most már bármelyik nap megkaphatja a börtön behívóját, ugyanis hiába fellebbezett az elutasított halasztási kérelme miatt az ügyvédje. Ennek már nincs halasztó hatálya, most nem ússza meg a büntetést.

Az internet amúgy is forrong a közműlopásért jogerősen 3 év 6 hónap szabadságvesztésre ítélt trombitás időhúzásán. Pedig, ha már február 15-én megkezdte volna a büntetése letöltését, akkor ennyivel kevesebb lenne neki hátra.

Sokan vannak, akik szerint Lajcsi szimulál. Csakhogy orvosi papírjai vannak arról, hogy ő valóban beteg. Ez azonban nem bizonyult elég oknak, hogy megússza a büntetést. Legalábbis az igazságügyi orvosszakértő erre a megállapításra jutott.

A hírek persze eljutnak a börtönbe is. Jobban jár, ha a zárkatársainak nem hangoztatja az ártatlanságát, mert tőlük kellemetlenebb kérdésekre számíthat, mint a bírósági tárgyalóteremben.  

Ami pedig Lajcsi állítólagos perújítását illeti, az újabb népbutítás. Csak a közönségnek szól. De esélye sincs rá. Ha hét éven keresztül nem tudott olyan embert maga mellé állítani, aki hitelt érdemlően igazolná, hogy ártatlan a közműlopásban. Akkor majd most a magánnyomozók találnának? Ezt ő sem hiszi komolyan.

Lajcsi mégis folytatja a kutyakomédiát: most már a bitófát emlegeti, hogy ha nem talál bizonyítékot az ártatlanságára, akkor feltett kézzel akár oda is elmegy. Tényleg, ki hisz már neki?

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés