ACNEWS

Véget akart vetni az életének Szilágyi Liliána

Egy késsel akart öngyilkos lenni a sportoló.

Hirdetés
Ad image

Egy késsel akart öngyilkos lenni a sportoló.

Újabb megrázó részleteket osztott meg ügyével kapcsolatban Szilágyi Liliána a Hír Tv Magánterület című műsorában. A vasárnap este megjelent riportban az úszó azt mondta, nincs túl sok jó élménye gyermekkorából.

„Amire emlékszem az otthoni közegből, az, hogy folyamatosan rettegek, folyamatosan kiszámíthatatlan az, hogy mikor robban ki valami veszekedés vagy bántalmazás (…), mikor kell látnom a földön az anyámat” – idézik a 25 éves Eb-ezüstérmes olimpikont, aki hat évvel korábban öngyilkos akart lenni egy izraeli nyaraláson a nagyapja késével.

„Levittem a tengerpartra, és azt mondtam, hogy nem megy tovább. Itt a tenger mellett, én nekem elég volt, kiszállok. És csak ültem ott, teljesen egyedül, és valami belső hang azt mondta, hogy nincs vesztenivalóm, és most, akárhogy, de el fogok jönni” – fogalmazott a Hír Tv Magánterület című műsorában.

A 25 éves Eb-ezüstérmes úszó múlt héten osztotta meg a világgal; állítása szerint édesapja verbálisan, fizikailag és szexuálisan is bántalmazta őt. Dr. Szilágyi Zoltán nyílt levélben reagált a lánya állítására.

„Hat éve teszed velem, amit teszel, eddig csendben tűrtem. Most, hogy már a húgodat is belekeverted, s mindezt a nagy nyilvánosság előtt, először és utoljára meg kell szólalnom-szintúgy a nyilvánosság előtt. Ezt követően nem kívánok a sajtóban védekezni vagy magyarázkodni, mert amit állítasz, az ellen nem lehet védekezni, hiszen hogyan bizonyítsam, hogy sosem vertelek vagy bántalmaztalak sem Téged, sem édesanyádat, sem húgodat…ugyanakkor az ügyben a kijelentéseid miatt általam indítandó büntetőeljárás során ez várhatóan tisztázódni fog” – idéztünk a levélből.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés