ACNEWS

Véget ér az irigyelt álompár házassága

Ben Affleck és Jennifer Lopez / Fotó: Shutterstock
Ben Affleck és Jennifer Lopez / Fotó: Shutterstock
Nem tartott sokáig JLo és Ben Affleck házassága. A hírek szerint olyannyira nem találják a közös hangot, hogy már külön is költöztek.
Hirdetés
Ad image

A jelek szerint mégse olyan jó ötlet felmelegíteni a régi kapcsolatokat. Az elmúlt években minden attól volt hangos, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck újra összejöttek, és láss csodát, mégis egymás karjai között találták meg a boldogságot. A PageSix forrásai szerint azonban korántsem olyan rózsás a helyzet, mint ahogyan azt hittük az elmúlt években. „Jennek és Bennek házassági problémáik vannak. Ezek néhány hónappal ezelőtt kezdtek el felbukkanni, amikor Jen egyre több időt töltött távol, hogy felkészüljön a turnéjára.” – mondta el a lapnak egy bennfentes.

Az énekesnő jelenleg teljes mértékig a munkájára koncentrál, ami feszültséget szül kettőjük között. „A legtöbbször két teljesen külön oldalon állnak.” – árulta el a forrás. A felmerülő pletykákat az is alátámasztja, hogy nemrég Lopezt házakat nézegetett LosAngelesben. A lap forrása azonban állítja, hogy ez csupán befektetési céllal történt. Más, a párhoz közeli emberek viszont állítják, hogy Affleck külön házban, közel volt feleségéhez és a gyerekeihez él már hetek óta.

Azonban a lap információi szerint az álompár még nem áll készen arra, hogy feladják. Dolgoznak a házasságukon. „Ben hisz a terápiában, de csak egy bizonyos pontig. Hajlandó nyitott lenni és részt venni benne, még akkor is, ha utálja az ezzel járó megalázó procedúrát.  Soha nem fogja viszont a házassága sikerét az alapján mérni, hogy mi történik a terapeutánál. A konfliktusokat is jobban viseli, mint egy átlagember és jobban is küzd azért, hogy elérje, amit akar.” – fűzte hozzá a bennfentes. A párkapcsolati problémájukat támasztja az is alá, hogy a párt az elmúlt 47 napban nem látták együtt. Olyannyira nem, hogy Lopez egyedül érkezett a Met-gálára is.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés