ACNEWS

Ekkora összeget kap Cristiano Ronaldo élettársa a szakítás után

Fotó: Cristiano Ronaldo/ Instagram
Fotó: Cristiano Ronaldo/ Instagram
A pletykák szerint a sztárpár még májusban szakított egymással.
Hirdetés
Ad image

Szárnyra kapott a hír, miszerint Cristiano Ronaldo és élettársa, Georgina Rodríguez kapcsolata válságba került. A Daily Mail cikke szerint a sztárpár olyan megállapodást kötött, amely a szakításuk esetén lépne érvénybe.

A párkapcsolati szerződés értelmében Georgina Rodriguez havonta 86 ezer fontot, vagyis havonta több mint 35 millió forintot kapna, ha véget érne a kapcsolata Ronaldóval. Ebben az esetben állítólag madridi La Fincában található családi házukat is Georgina nevére íratnák át – írja a Sassy a brit bulvárlap cikke alapján.

A szóbeszéd szerint a sztárpár májusban vetett véget a kapcsolatnak, miután állítólag Ronaldo megelégelte Georgina féktelen költekezését a Rijádban. Ronaldo édesanyja, Dolores azonban rácáfolt a pletykákra, egyik nyilatkozatában pedig „hazugságnak” nevezte az állításokat. 

Cristiano Ronaldo és Georgina Rodríguez még 2016-ban találkozott először egy Gucci üzletben, ahol a spanyol-argentin származású szépség eladóként dolgozott. Georgina a Netflix dokusorozatában, az „Én Georgina”-ban mesélt a sztárfocistával való kapcsolatáról, és betekintést engedett a fényűző életükbe is. Ronaldóval közös kislányuknak 2017. november 12-én adott életet, 2022-ben pedig ikreket vártak egy béranyától. Az egyik baba a szüléskor elhunyt.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés