Elárulta fiatalsága titkát Zséda

2019.07.12. Huppsz

Elárulta fiatalsága titkát Zséda

Az énekesnő a rajongói szerint semmit nem változott külsőre az elmúlt években, ugyanolyan gyönyörű, mint karrierje kezdetén. Zséda természetesen mindig örül, ha ezt hallja, szerinte jó géneket örökölt. Emellett persze odafigyel az étkezésre, és sokat sportol.

 

 

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

Zséda nagyon odafigyel magára, hiszen előadóként szeretne mindig jól kinézni a színpadon. Az énekesnőnek sokan bókolnak, hogy egyáltalán nem fog rajta az idő, 44 évesen ugyanolyan bombaformában van, mint húsz éve. A sztáranyuka a rendszeres testmozgásra esküszik.

„Nagyon vigyázok magamra, tudatosan táplálkozom, so­kat sportolok, de azért nem sanyargatom magam” – árulta el a Borsnak Zséda. „A franciás életvezetés áll hozzám a legközelebb, tehát mindent eszem, csak mértékkel.”

Szerinte édesanyja genetikájának sokat köszönhet.

„Anyukám egy nagyon erős egyéniség. Nemcsak gyönyörű, de tele van élettel. Igazi díva! Ő sokkal olaszosabb karakter. Neki például jól áll az is, ha valami sok. Én hozzá képest minimalista vagyok… Most sokkal tudatosabb vagyok, jobban tudom, hogy mi áll jó, tudom, hogy mire van szükségem. Ha választhatnék a 25 éves kori önmagam és a mostani között, akkor semmi pénzért nem cserélnék! Sokkal jobban ismerem magam, és bár igaz, nem vagyok huszonéves, mégis rengeteg előnye van ennek az időszaknak, és én ezt nagyon élvezem!”

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT