VÉLEMÉNY - A piszkos nógrádi luxusautók bosszúja

AC News 2017.04.18. Vélemény

VÉLEMÉNY - A piszkos nógrádi luxusautók bosszúja

Gáspár Győzőn végzetes bosszút állt néhány luxusautó. A legfrissebb hírek szerint Győzit a Megváltó keresztrefeszítésének napján kommandósok ébresztették legszebb álmából, a mogorva férfiak készpénzt, ékszereket, és öt nagyértékű, felső kategóriás autót foglaltak le a showmannél. A NAV emberei részben azzal gyanúsítják Győzikét és társait, hogy szövevényes és cseles ármánykodások segítségével úgy értékesítettek luxusverdákat, hogy azzal sikerült milliós adóhiányt okozni az államkasszának.

hbs(400x300)

Az érzékeny lelkű showman az idegösszeomlás szélén táncol, valószínűleg élénken él az emlékezetében az, milyen volt korábban adócsalás miatt a bíróság előtt állni, s az ügyvédje is figyelmeztethette, hogy az akkor kapott, 3 évre felfüggesztett 1,8 év kínosan „beélesedhet”, ha jelen ügyben bűnösnek találják. Mindez néhány fránya ármány és pár drága autó miatt. Pedig azt Győzi is tudhatná: az autóknak lelke van.

Aki olvasta, vagy látta Stephen King - Cristine című művét, az azt is tudja: az autók olykor önálló életre kelnek. Néha hálásan szolgálják ki gazdájukat, néha pedig bizony bosszút állnak azon, aki nem kellő kedvességgel, figyelemmel, törődéssel fordul feléjük. Lehet, hogy Győzike nem volt kellően körültekintő, nem volt elég kedves, elég odaadó barátja a négykerekű lelkeknek.

Győzit az AcNews telefonon érte utol, s noha érdeklődtünk volna a kellemetlen történetben szereplő autókról (is), a showman annyit tudott mondani: nézzük meg este a Fókuszt, abból minden kiderül. Most nem volt annyira önfeledt, hogy viccelődjön, és provokatívan koppintgasson kollégánk orrára, mint legutóbb, amikor arról kérdeztük: mit szól ahhoz, hogy a lánya értékesíteni akarja a neki nem sokkal korábban atyai ajándékként átadott luxus-Mercit. Akkor Győzike hosszú percekig poénkodott, még azt is kijelentette: ha valaki újságíróként nem keres eleget, mehet hozzá kocsit tisztítani.

És most állt össze a kép. Lehet, hogy Győzike nem szeret autót tisztítani? Lehet, hogy ez a gond? Óvatlanság, hiszen a piszkosan, porosan hagyott, drága autó bosszút állhat. Például így.

További cikkek

hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)