VÉLEMÉNY – A legálisan megerőszakolt puputeve

AC News 2016.06.10. Vélemény

VÉLEMÉNY – A legálisan megerőszakolt puputeve

Martin már gyermekkorában is furcsa fiúcska volt: hosszú fekete haját lófarokba kötve hordta, nehezen nyílt meg társainak, amikor Gombóc Artúrt kellett volna kiszínezni, ő úttesten agyontaposott meztelen csigát rajzolt a papírra és a szokásos Jávor- meg Sztálin-bajusz helyett vámpírfogakkal és apró levágott kecsekefejekkel dekorálta ki az irodalomkönyvében látható nemzetes-istenes költők régi fotográfiáit.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Kamaszkorában arról ábrándozott, mennyire klassz lehet a sziklafalnak csapódó kagyló héjával felsérteni egy macska bundáját, vagy éppen kigúvadt szemmel megerőszakolni egy szentjánosbogarat. Noha tudta: mindez álom maradhat csupán, hiszen egy normális társadalom normális törvényei nem engednék meg az állatokkal való kegyetlenkedést, sem a túl intenzív szexuális közeledést az ebihalak, egy izgató párosujjú patás, vagy éppen egy, még ki nem kelt emutojás felé.

Martin minden józan érv ellenére betegesen vonzódott a puputevék púpjához, a méretes elefántormányhoz, a vízilovak mélybarna pillantásához, a nyers, megkeményedett orrszarvú-szaruhoz, de a cserebogarak kékesen csillogó kitinpáncélja sem hagyta hidegen. Vágyainak csupán a törvény, és a vonzó, egzotikus állatok viszonylag költséges beszerzése szabott határt.

Évekig frusztráltan élt, visszafojtva magába mindazt a kínzó érzést, vágyat, kívánalmat és gusztust, amely mágnesként vonzotta az állatok és a beteljesült intimitás felé. Őrlődött, vívódott, majd döntött: Kanadába költözik, mert ott – úgy hallotta – más szemmel néznek a hozzá hasonló, furcsa ízlésű másként gondolkodókra, nyitottabban, kevésbé ellenséges attitűdökkel viszonyulnak a bestialitásra hajlamos, kívülről nézve beteg emberek felé.

A tengerentúlra érkezvén meglepődve tapasztalta, hogy még a törvényalkotók is mások: liberálisabbak, megengedőbbek, betegebbek. Martin tágra nyílt szemekkel olvasta a kanadai Legfelsőbb Bíróság egyik, széles körben kiplakátolt végzését, amely szerint legális az állatokkal létesített szexuális kapcsolat egészen addig, ameddig nem történik tényleges aktus. S noha Martin ez utóbbi kitételt nem értette, úgy érezte: eljött az ő ideje, immár nem kell véka alá rejtenie az agyának legsötétebb bugyraiban dúló szenvedélyt. „Ez maga az ígéret földje” – gondolta magában Martin, és kéjes mosollyal elindult a legközelebbi kisállatkereskedés felé.

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT