VÉLEMÉNY – Ugyan miért ne lehetne Vajnának gyermeke?

AC News 2016.07.08. Vélemény

VÉLEMÉNY – Ugyan miért ne lehetne Vajnának gyermeke?

Vajna Tímea gyermeket szeretne. Eddig a hír, aminek nem is szabadott volna tovább gyűrűzni: egészséges fiatal nő, nagyvonalú férj, egy ifjú jövevény számára gyaníthatóan élethosszig tartó kiváló körülmények, egy ideális világban csupán mielőbbi gyermekáldást, jó egészséget és sok boldogságot kívánni volna illő.

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

 

Persze a hírt nem csak az ideális világ képviselői kommentálták: sokan élcelődni kezdtek Andy Vajna életkorán, többen a spermabankot ajánlgatták Tímeának, és persze még ennél ízléstelenebb hozzászólásokat is olvashattunk a közösségi oldalakon. Mondjuk, az ízlésbéli különbségeken túl tegyük hozzá: a férfiak többsége élete végéig nemzésképes, vagyis boldog apuka lehet. Mint oly sokan manapság.

Csak a hazai sztárvilágot tekintve: Závodi János, a Piramis legendás gitárosa 66 évesen lett boldog édesapa 2014 elején.

Kóbor János, az Omega énekese 2008-ban, 64 esztendősen ünnepelhette lánya, Léna születését.

Komár László 60 évesen lett másodszor apuka, amikor 2004-ben megszületett kislánya, Karolina.

Bárdy György színművész 64 volt Anna lánya születésekor, Ujlaki Dénes szintén 64 volt, amikor Gáspár fia a világra jött.

Bródy János énekes 60 fölött nősült újra, új házasságából született a ma 11 éves Máté.

Ha szélesebb merítést választunk, így első blikkre Mick Jaggertől Rod Stewart-on át Paul McCartney-n keresztül Clint Eastwood-ig terjed azon sztárok köre, akik bőven 60 felett vállaltak gyermeket.

Andy Vajna és Vajna Tímea tehát bátran belevághat. A mi dolgunk pedig álszent fanyalgás helyett mihamarabbi gyermekáldást, jó egészséget és sok boldogságot kívánni!

 

 

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT