VÉLEMÉNY – Ugyan miért ne lehetne Vajnának gyermeke?

AC News 2016.07.08. Vélemény

VÉLEMÉNY – Ugyan miért ne lehetne Vajnának gyermeke?

Vajna Tímea gyermeket szeretne. Eddig a hír, aminek nem is szabadott volna tovább gyűrűzni: egészséges fiatal nő, nagyvonalú férj, egy ifjú jövevény számára gyaníthatóan élethosszig tartó kiváló körülmények, egy ideális világban csupán mielőbbi gyermekáldást, jó egészséget és sok boldogságot kívánni volna illő.

hbs(400x300)

 

Persze a hírt nem csak az ideális világ képviselői kommentálták: sokan élcelődni kezdtek Andy Vajna életkorán, többen a spermabankot ajánlgatták Tímeának, és persze még ennél ízléstelenebb hozzászólásokat is olvashattunk a közösségi oldalakon. Mondjuk, az ízlésbéli különbségeken túl tegyük hozzá: a férfiak többsége élete végéig nemzésképes, vagyis boldog apuka lehet. Mint oly sokan manapság.

Csak a hazai sztárvilágot tekintve: Závodi János, a Piramis legendás gitárosa 66 évesen lett boldog édesapa 2014 elején.

Kóbor János, az Omega énekese 2008-ban, 64 esztendősen ünnepelhette lánya, Léna születését.

Komár László 60 évesen lett másodszor apuka, amikor 2004-ben megszületett kislánya, Karolina.

Bárdy György színművész 64 volt Anna lánya születésekor, Ujlaki Dénes szintén 64 volt, amikor Gáspár fia a világra jött.

Bródy János énekes 60 fölött nősült újra, új házasságából született a ma 11 éves Máté.

Ha szélesebb merítést választunk, így első blikkre Mick Jaggertől Rod Stewart-on át Paul McCartney-n keresztül Clint Eastwood-ig terjed azon sztárok köre, akik bőven 60 felett vállaltak gyermeket.

Andy Vajna és Vajna Tímea tehát bátran belevághat. A mi dolgunk pedig álszent fanyalgás helyett mihamarabbi gyermekáldást, jó egészséget és sok boldogságot kívánni!

 

 

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)