VÉLEMÉNY - Milyen Feri?

2017.07.24. Vélemény

VÉLEMÉNY - Milyen Feri?

Van az a vicc, amikor a két rendőr szolgálati időben a Dunában megmártózva meglátja az arra sétáló főnököt, aki ugyan nem venné észre őket, de amikor az egyik fakabát arra szólítja a másikat, hogy „ott a főnök, bukjunk le!”, a felszólított zsaru integetni és hangoskodni kezd: „Hahó, főnök, itt vagyunk!”

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Hasonlóan járt Hujber Feri, aki az interneten hirdette meg ország-világ előtt a marihuána-fogyasztási szokásait, és azután elcsodálkozott, mint az illatfelhőben élő tündérhercegnő a fekete sárkány odúja előtt, amint megcsapja a kén szaga. Hogy hát a rendőr és a gyámhatósági ügyintéző is olvas, és bizony, ha olyat olvas, ami eljárás alapja lehet, akkor eljárást indít. Kimegy, vizsgálódik, s ha beigazolódik a gyanú, lecsap.

Amúgy Hujber érve a nagy felháborodásokra nem új: a fű sok szempontból nem drog. Vagy csak annyira, mint a cigi vagy a napi sör/bor, nem érdemes démonizálni a hatásmechanizmusát, sem lebecsülni a fogyasztó szellemi képességeit. Ezt nehéz vitatni, nem érdemes ítélkezni Hujber felett. Legalábbis emiatt.

Noha egy szúrást érdemel, mert hazudni nem szép dolog. Akkor pedig kétségkívül hazudott, amikor az emlékezetesen szétesett mokkás szereplései után azt állította: hiába a paprikavörös arc és a csík szemek, nem szívott, nem ivott és nem szedett be semmit, hanem simán, magától ilyen baromi fura alak. Hát most már legalább az egyiket bevallotta.

Szívás.   

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT