ACNEWS

Venczeli Zóra: Pokoli volt ez a hét, folyamatosan törtek fel belőlem az érzelmek

Összeomlott a Sztárban Sztár leszek színpadán a fiatal tehetség, aki úgy érzi, ez a hét igazi terápia volt számára és sikerült elengednie a múltat.

Hirdetés
Ad image

Összeomlott a Sztárban Sztár leszek színpadán a fiatal tehetség, aki úgy érzi, ez a hét igazi terápia volt számára és sikerült elengednie a múltat.

Minden bizonnyal a legdrámaiabb előadását láthatták a nézők a Sztárban sztár leszek! idei szériájának. A TV2 sikerműsorának felfedezettje Venczli Zóra ugyanis a nagyszerű produkciója alatt nem tudta magában tartani a könnyeit. A műsor előtt kevesen tudták, hogy az énekesnő szívében milyen fájdalmak játszódtak le, ugyanis a szupershow válogatója alatt szakított élete szerelmével.

 

„Ez a műsor megmentett, belebetegedtem volna a szakításba, ha nem jön ez a show. Gimnázium óta együtt voltunk, de a középdöntő alatt szétváltunk. Szinte sokkolt, de nem volt időm feldolgozni a traumát, mert bekerültem az élő showba. Azonban jött ez a dal, Christina Perri A Thousand Years című műve és egyszerűen azt éreztem, nem bírom. Csütörtökön tudtam eljutni odáig, hogy ne zokogjam el magam a dal második soránál. Annyi feszültség gyűlt bennem a szakítás óta, ami nem tudott kijönni. Pokoli volt ez a hét, folyamatosan törtek fel belőlem az érzelmek, a múltam darabkái. Nem tudom mit hoz a jövő velünk kapcsolatban, de az biztos, hogy katartikus élmény volt és újult erővel vágok neki a hétnek” – mesélte az AcNewsnak Zóra, akinek a produkcióját egyértelműen elismerte a zsűri és a közönség is, dacára annak, hogy a mesterek nem tudták féken tartani az indulataikat az énekesnő sírásával kapcsolatban.

Pápai Joci és Tóth Gabi szerint nem szégyen kiengedni a könnyeit az embernek a színpadon, Köllő Babett és Majka azonban más állásponton volt, szerintük az előadónak kell ezt a hatást kiváltania az emberekből.

„Egyet kell értenem Babettel, tényleg kívül kell hagynom a könnyeimet a színpadon és nekem kell az emberekből hatást kiváltanom. Joci és Gabi védelme elképesztően jól esett, de azt nagyon sajnálom, hogy Gabi és Majka miattam kaptak össze. Értettem mit mond Majka és igazat kell neki is adnom abban, hogy ez egy szórakoztató műsor és színpadon uralkodnom kell az érzéseim. Úgy érzem ez egy katartikus fordulópontja volt az életemnek, a műsorban való szerpelésemnek és a múlt feldolgozásának is” – mesélte lapunknak az ifjú tehetség.

 

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés