ACNEWS

Verebes keserves vallomása: közeledik a vég

Verebes István / Fotó: Youtube, Bóta Café / Képernyőkép
Verebes István / Fotó: Youtube, Bóta Café / Képernyőkép
Verebes István keserves vallomást tett a színházról, a karrierje végéről. A rendező a pályája befejezéséről gondolkodik.
Hirdetés
Ad image

Verebes István színész, rendező a Pepita Magazinnak adott interjút a napokban, amiben többek között arról mesélt, hogy hogyan múlt el felette az idő. Elmondása szerint 10 éve nincs abba beleszólása, hogy mit rendez, csak felajánlanak neki lehetőségeket, amiket vagy elfogad vagy nem. „Ahhoz, hogy én dönthessek úgymond hatalmon, divatban kellett lennem. Akkoriban méltó darabokat ajánlottak föl, méltó sikereim voltak. Az elmúlt 10 évben azonban nagyon ritkán kaptam olyan lehetőségeket, amit nem szakmából csináltam meg, hanem azért, mert szerettem volna.” – árulta el Verebes István.

A rendezőnek jelenleg két darabja is fut, egy a Karinthy Színházban, egy pedig Nyíregyházán. „Az én generációm már nem érdekes, és már nem számít eseménynek a színház sem, hiszen lényegében minden sarkon van egy színház, ebben a dömpingben pedig megy a levesbe a legjobb rendezésem ugyanúgy, mint a legrosszabb. De én már kifele megyek ebből a történetből. Magának bevallom, hogy már kicsit el is ment a kedvem. Méltó befejezése lenne a pályámnak ez a két darab…” – árulta el a lapnak.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés