ACNEWS

Vérfürdő a plázában: agyonlőttek 8 embert

A gyilkosok mindenre lőttek, ami mozgott Fotó: Pixabay
A gyilkosok mindenre lőttek, ami mozgott Fotó: Pixabay
Heten megsebesültek, a terroristát egy rendőr terítette le.
Hirdetés
Ad image

Több száz vásárló volt a texasi Allen városka outlet centerben, amikor tegnap váratlanul fegyverropogás hangzott. A lövöldözés elől mindenki pánikszerűen igyekezett menedéket találni, ám többeknek ez nem sikerült.

„Körülbelül 10 pukkanást hallottam, aztán még tíz-tizenöt lövést. Aztán láttuk ezt a fickót, aki teljesen feketébe volt öltözve, mellényt viselt, és csak lövöldözött az emberekre” – nyilatkozta a BBC-nek egy túlélő. Aki a társaival az üzlet hátsó részében bújt el.

A végeredmény elkeserítő volt. A mentők 8 halottat találtak, köztük volt a hatóságok szerint a magányos támadó is, akit egy rendőr lőtt agyon – állította a CNN. Egyelőre 7 sérültről tudni, köztük van egy kisgyermek is.

Allen rendőrfőnöke az eset után elmondta, hogy a rendőrök a riasztás után a tettest a lövések hangjának irányában keresték. Annyit lehet tudni, hogy a fekete ruhát és taktikai, katonai felszereléseket viselt elkövető válogatás nélkül tüzelt mindenkire, aki mozgott – írta a Telex.

A BBC felidézi, hogy, a Fegyveres Erőszak Archívum nevű civilszervezet adatai szerint idén már több mint 198 olyan tömeges lövöldözés volt eddig, amelyben legkevesebb négy embert meglőttek a lövöldözőn kívül. Ez 2016 óta a legmagasabb szám az év adott időszakát nézve.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés