ACNEWS

Vérfürdő Szigetszentmiklóson: láncfűrésszel támadt a szomszédjára

Mihály súlyos sérüléseket szenvedett a láncfűrésztől Fotó: Pixabay illusztráció
Mihály súlyos sérüléseket szenvedett a láncfűrésztől Fotó: Pixabay illusztráció
Az ámokfutó férfi bőgő láncfűrésszel támadt a gyanútlan szomszédjára és annak lányára azért, hogy megölje őket.
Hirdetés
Ad image

Az édesapa a lánya életét védte, miközben a kezét, a lábát és a mellkasát összekaszabolta a láncfűrésszel támadó ismerőse. A férfi súlyosan megsérült, de végül sikerült letepernie támadóját.

Danis Mihály a látássérült lányával, és annak vakvezető kutyájával épp a szigetszentmártoni házuk kertjében, a teraszon ült, amikor az utcáról rájuk tört a részeg férfi.

„Így kaszálta volna a fejemet. Azt mondta most kettéváglak” – mutatta a megtámadott férfi az RTL Híradónak. – Fölkaptam egy műanyagszéket, azt abban a pillanatban félbevágta. Fölkaptam egy másikat, azt is összetörte, és onnan kaptam én fel az ajtó mögül egy partvist.”

A lány és kutyája bemenekült a fűrész hangját hallva a szobába kutyájával, Bagirával. „Hallottam, ahogy kint megy a cirkusz meg a verekedés. Ordítottam, hogy apa, apa!” – idézte fel a történteket a lány.

Támadója a láncfűrésszel több helyen is megsebezte Mihály: 20 centis sebet ejtett a jobb vádliján, a láncfűrész majdnem a csontig hatolt. De az egyik ujját is kis híján csonkolta a fűrész. Kezén még most is ott a kötés. Amikor Mihály ártalmatlanná tette a támadóját,  az egyszerűen felállt és hazasétált, majd lefeküdt aludni.

A rendőrök ébresztették őt fel, és ők tették rá a bilincset. Csak reggel tudták kihallgatni, mert olyan részeg volt.

„Kollégáim a 66 éves férfit súlyos testi sértés gyanújával hallgatták ki gyanúsítottként, aki kihallgatásán nem tett vallomást” – mondta Szabóné Berki Bianka, a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A támadó szabadlábon védekezhet.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés