ACNEWS

Vérlázító: sunnyogtak a tanárok a táborból elszökött óvodásról

A tábor vezetője se a szülőket, se a rendőrséget nem értesítette/fotó: police.hu
A tábor vezetője se a szülőket, se a rendőrséget nem értesítette/fotó: police.hu
Az ötéves kis Noel már az első napon megszökött a komáromi lovas táborból. Egy forgalmas kereszteződésnél találtak rá.
Hirdetés
Ad image

A kis Noel keservesen sírva baktatott az úton, amikor Gaál Szabolcs törzszászlós, a Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság Komáromi Rendőrőrs baleseti és bűnügyi vizsgálója a járőrkocsijából észrevette. Kiderült, a lurkó egy lovastáborból szökött meg, mert nem volt pénze jégkására. Már 4 kilométert gyalogolt, amikor megtalálta a rendőr, ő értesítette a gyerek az édesanyját – írta a Zsaru Magazin.

“A kicsi sírt, és az anyukáját kereste. Mondtam neki, nem kell félnie, nem lesz baj. Megkérdeztem a nevét, hogy hány éves, mire elárulta, hogy Noelnek hívják, és ötéves. Kézen fogtam, és mondtam neki, hogy jöjjön velem, segítek megkeresni az anyukáját. Ezután beültettem a rendőrautóba, és elindultunk. Útközben megtudtam tőle, hogy egy lovastáborban volt, onnan jött el” – mesélte a rendőr.

Útközben a gyerek elmondta, a táborban jégkását lehetett venni, de nem volt nála elég pénz, ezért elindult világgá. Amint megérkeztek, a törzszászlós átadta a kisfiút a tábor vezetőjének, aki megdöbbentő magyarázattal állt elő. “Azt mondta, tudják, hogy eltűnt Noel, az idősebb gyerekek már keresték. Azonban sem a szülőket, sem pedig a rendőrséget még nem értesítették az esetről” – mondta el Gaál Szabolcs. A rendőrség jelenleg vizsgálja, hogy történt-e kiskorú veszélyeztetése a tábor vezetői részéről.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés