ACNEWS

2024. June 24.   |   Iván napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Verőcei hajóbaleset: megtalálták Daniellát, az utolsó áldozatot is

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Kilenc nappal a verőcei tragédia után visszaadta a Duna hullámsírja a motorcsónak utolsó áldozatának, Daniellának a holttestét is.
Hirdetés
Ad image

„Megtaláltuk Daniellát… A Duna ma délelőtt Verőce térségében visszaadta a holttestét. Hazavittük… Őszinte részvétünk a családnak! Nyugodj békében, szépséges Daniella!” Ezekkel a szavakkal búcsúzott a verőcei hajóbaleset utolsó áldozatától a Budapesti Rendőr-főkapitányság a Facebook oldalán. Mint az AcNews megírta, május 18-án éjjel a Dunán Verőcénél egy kishajó ütközött egy szállodahajóval. A kishajón nyolc ember tartózkodott: egynek sikerült sérülten partra jutnia, nem sokkal később megtalálták egy férfi holttestét Verőcétől délre a Duna-parton, majd egy női holttestre bukkantak a Megyeri hídnál.

Múlt szerdán találták meg a harmadik áldozat, egy 19 éves fiatalember holttestét Vác és Sződliget között, csütörtökön pedig Sződligetnél egy 28 éves fiatal nő holttestére bukkantak. Az ötödik áldozat, egy 39 éves férfi holttestét Gödnél, a Duna bal partján találta meg a katasztrófavédelem hajós kutatóegysége pénteken. Tegnap pedig Szigetújfalu közelében bukkantak a hajóbaleset hatodik áldozatának, Olivérnek a holttestére.

A tragédia kapcsán meg kell említeni, a Budapesti Rendőr-főkapitányság Facebook oldalának kommunikációját. Miközben a saját kollégáik emberfeletti munkájára is utaltak, végtelenül emberséges és megható volt, ahogyan a tragikus sorsú áldozatokról írtak. Eddig ez nem volt szokványos a rendőrségi kommunikációban, de példaértékű amit és ahogyan kommunikáltak. Nem csoda, hogy minden alkalommal több ezren olvasták el , és mondtak köszönetet a hatóságnak, a kutatócsapatnak.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés