ACNEWS

Verstappen büntetésből a mezőny végéről rajtol Belgiumban

Fotó: Red Bull
Fotó: Red Bull
A belsőégésű motor cseréje miatt 10 hellyel hátrábbról, de a többi fődarab megújulása esetén csak leghátulról indulhat a holland.
Hirdetés
Ad image

Motorcsere miatt 10 rajthelyes büntetés vár Verstappenre a Belga Nagydíjon. De ha új fődarabokat is kap, csak a mezőny végéről rajtolhat majd – idézte az m4Sport a Racing News 365 értesülését. A Red Bull egyelőre nem erősítette meg a belgiumi cseréről szóló terveit. Mindenesetre a holland világbajnok nincs könnyű helyzetben. Hetek óta olvad az előnye az üldözőkhöz képest. Ráadásul nem működnek a Red Bull fejlesztései sem. Emiatt nemcsak a McLaren gyorsabb náluk, hanem alkalmanként már a Mercedes is.

Mindez rettentő módon idegesíti Verstappent. Annyira, hogy a Magyar Nagydíjon a világ füle hallatára még a saját csapatát is üvöltve szidta. Ha igazak a holland sajtó állításai a legalább 10 rajthelyes büntetésről, akkor Spában lőttek Verstappen győzelmi esélyeinek. Ugyanis Lando Norris és Oscar Piastri annyira gyors a McLarennel, hogy a hollandnak esélye sincs velük felvenni a versenyt. A hétvégi Forma-1-es Belga Nagydíj edzéseit és a futamot az M4Sport az alábbi időpontokban közvetíti.

Július 26. péntek 1. Szabadedzés 13.30

Július 26. péntek 2. Szabadedzés 18.00

Július 27. szombat 3. szabadedzés 12.30

Július 27. szombat Időmérő edzés 18.00

Július 28. vasárnap Futam 15.00

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés