ACNEWS

Kiderült, így verte át a Hamász titkosszolgálata Izraelt

A Hezbollah is rakétákkal lőtte Izraelt Fotó: kepernyokep
A Hezbollah is rakétákkal lőtte Izraelt Fotó: kepernyokep
A Reuters hírügynökségnek bennfentesek magyarázzák el, milyen megtévesztő tervet hajtottak végre a terroristák Izrael lerohanására.
Hirdetés
Ad image

A Hamász terroristái aprólékosan megtervezett akcióval támadták meg a zsidó államot. A terroristák gyilkoltak, fosztogattak és raboltak. Az eddigi borzalmas eredmény: több mint 800 halálos áldozat és több mint 2600 sebesült.

  • „A Hamász azt a benyomást keltette Izraelben, hogy nem áll készen a harcra” – mondja a palesztin szervezethez közel álló bennfentes. „A Hamász az elmúlt hónapokban példátlan hírszerzési taktikát alkalmazott Izrael félrevezetésére. Nyilvánosan azt a benyomást keltette, hogy nem áll készen a harcra vagy konfrontációra Izraellel. Eközben előkészítette ezt a hatalmas akciót”.
  • Ehhez a terroristák még egy izraeli települést is felépítettek a Gázai övezetben – ahol előre gyakorolták izraeli családok megölését.
  • A bennfentes így folytatta: „Az izraeliek biztosan látták őket, de meg voltak győződve arról, hogy a Hamász nem akar konfrontációba keveredni”. Ugyanakkor a Hamász erőfeszítéseket tett, hogy meggyőzze Izraelt arról, hogy számukra fontosabb, hogy a palesztinok munkát kapjanak és hozzáférjenek a határon túlra. 2021 óta az izraeli kormány több ezer munkavállalási engedélyt adott a Gázai övezetben, hogy a lakosok Izraelben vagy Ciszjordániában dolgozhassanak.
  • Mindezzel párhuzamosan a Hamász két éven át tartózkodott attól, hogy nagyobb terrortámadásokat indítson Izrael ellen, hogy elterelje a figyelmet az előkészületeiről.
  • Mintegy 1000 Hamász-terrorista készült a támadásra – de a legvégéig ők maguk sem tudtak semmit a támadásról. Így az izraeli titkosszolgálatoknak nem sikerült beszivárogniuk a terrorkiképzésbe és leleplezniük a terrortervezeteket.
  • Szombaton a Hamász terroristái négy szakaszra osztották a támadást. Először is a terroristák 3000 rakétát lőttek ki Izraelre. Aztán sárkányrepülőgépekkel és motoros siklóernyőkkel repültek át a határ felett. A terroristák ezután megrohamozták a határkerítést, robbanószerekkel rést ütöttek, majd motorbicikliken áthatoltak rajta. A buldózerek kiszélesítették a réseket, és újabb terroristák hatoltak be izraeli területre.
  • Kommandós egység támadta meg az izraeli hadsereg főhadiszállását a Gázai övezet déli részén. Céljuk az volt, hogy megzavarják az izraeli egységek közötti kommunikációt. Ezzel megakadályozták, hogy a katonák felvegyék a kapcsolatot parancsnokaikkal. Végül meglepték a katonákat, és pusztítást végeztek a civilek között. Több mint 260 izraelit gyilkoltak meg brutálisan egy zenei fesztiválon, valószínűleg több tucatnyian kerültek Gázába.

Időközben az izraeli hadsereg 360 ezer tartalékost hívott be, hogy visszaverje a terroristákat és megsemmisítse a Hamászt.

(via)

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés