ACNEWS

2023. June 05.   |   Fatime napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Videón, ahogy VV Kriszti a villamoson veszekszik

VV Kriszti Fotó: RTL
VV Kriszti Fotó: RTL
A ValóVilág legutóbbi nyertese rendesen összebalhézott a napokban egy férfival, mindenki szeme láttára.
Hirdetés
Ad image

A napokban került fel egy felvétel VV Krisztiről, ahogy a villamos tömegében veszekszik egy nála jóval idősebb férfival.

A Videó Itt és Itt látható.

Az AcNewsnak, egy percig sem tagadta az egykori villalakó, hogy ő van a felvételen. Azt is elmondta, hogy mi is történt pontosan.

„Egyik reggel a 61-es villamoson utaztam, éppen mentem édesanyámhoz. A kocsi végén álltam, a következő megállónál felszállt egy férfi és egy nő, akik odajöttek hozzám fényképet készíteni, beszélgetni. Aztán a Széll Kálmán térnél jött egy ’úriember’, akin már láttam, hogy nagyon ellenszenves vagyok neki” – kezdte a történetét Kriszti.

„Az az ember direkt nekem jött vállal, tudjuk milyen ez, közben azt mondta, hogy nem az ajtóban kéne állnom. Majdnem nekiestem a két embernek, akivel beszélgettem. Nagyon megalázó volt. Nem gondolkoztam, ösztönösen utánamentem az embernek és kérdőre vontam, hogy mégis, hogy gondolta ezt. Ez nem megoldása a társadalmi létnek. Mi van, ha megütöm magam, vagy mást, akire ráesek? Abszolút nem tartom korrektnek, hogy ilyen megtörténhet.” – fejtette ki lapunknak a ValóVilág nyertese, aki ki nem állhatja az agressziót, és az igazságtalanságot.

„Nem a balhé volt a szándékom, hanem az, hogy eljusson ahhoz a férfihoz az üzenet. Kicsit hevesebb a vérmérsékletem, néha nyomatékosabban, hangosabban szoktam szólni, de ennyi szerintem még belefér. Az embertársaimra viszont mindig odafigyelek.”

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés