ACNEWS

VideĆ³n, ahogy VV Kriszti a villamoson veszekszik

VV Kriszti FotĆ³: RTL
VV Kriszti FotĆ³: RTL
A ValĆ³VilĆ”g legutĆ³bbi nyertese rendesen ƶsszebalhĆ©zott a napokban egy fĆ©rfival, mindenki szeme lĆ”ttĆ”ra.
HirdetƩs
Ad image

A napokban kerĆ¼lt fel egy felvĆ©tel VV Krisztiről, ahogy a villamos tƶmegĆ©ben veszekszik egy nĆ”la jĆ³val idősebb fĆ©rfival.

A VideĆ³ Itt Ć©s Itt lĆ”thatĆ³.

Az AcNewsnak, egy percig sem tagadta az egykori villalakĆ³, hogy ő van a felvĆ©telen. Azt is elmondta, hogy mi is tƶrtĆ©nt pontosan.

ā€žEgyik reggel a 61-es villamoson utaztam, Ć©ppen mentem Ć©desanyĆ”mhoz. A kocsi vĆ©gĆ©n Ć”lltam, a kƶvetkező megĆ”llĆ³nĆ”l felszĆ”llt egy fĆ©rfi Ć©s egy nő, akik odajƶttek hozzĆ”m fĆ©nykĆ©pet kĆ©szĆ­teni, beszĆ©lgetni. AztĆ”n a SzĆ©ll KĆ”lmĆ”n tĆ©rnĆ©l jƶtt egy ā€™Ćŗriemberā€™, akin mĆ”r lĆ”ttam, hogy nagyon ellenszenves vagyok nekiā€ ā€“ kezdte a tƶrtĆ©netĆ©t Kriszti.

ā€žAz az ember direkt nekem jƶtt vĆ”llal, tudjuk milyen ez, kƶzben azt mondta, hogy nem az ajtĆ³ban kĆ©ne Ć”llnom. Majdnem nekiestem a kĆ©t embernek, akivel beszĆ©lgettem. Nagyon megalĆ”zĆ³ volt. Nem gondolkoztam, ƶsztƶnƶsen utĆ”namentem az embernek Ć©s kĆ©rdőre vontam, hogy mĆ©gis, hogy gondolta ezt. Ez nem megoldĆ”sa a tĆ”rsadalmi lĆ©tnek. Mi van, ha megĆ¼tƶm magam, vagy mĆ”st, akire rĆ”esek? AbszolĆŗt nem tartom korrektnek, hogy ilyen megtƶrtĆ©nhet.ā€ ā€“ fejtette ki lapunknak a ValĆ³VilĆ”g nyertese, aki ki nem Ć”llhatja az agressziĆ³t, Ć©s az igazsĆ”gtalansĆ”got.

ā€žNem a balhĆ© volt a szĆ”ndĆ©kom, hanem az, hogy eljusson ahhoz a fĆ©rfihoz az Ć¼zenet. Kicsit hevesebb a vĆ©rmĆ©rsĆ©kletem, nĆ©ha nyomatĆ©kosabban, hangosabban szoktam szĆ³lni, de ennyi szerintem mĆ©g belefĆ©r. Az embertĆ”rsaimra viszont mindig odafigyelek.ā€

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
HirdetƩs
HirdetƩs
HirdetƩs
HirdetƩs
HirdetƩs
HirdetƩs
HirdetƩs
HirdetƩs
HirdetƩs
HirdetƩs
HirdetƩs
HirdetƩs
HirdetƩs