ACNEWS

Villám csapott egy autót mosó buszsofőrbe Dunaszerdahelyen

Fotó: MTI
Fotó: MTI
A férfi a dunaszerdahelyi SAD buszmegálló parkolójában takarította az autóját, amikor a belecsapott a villám.
Hirdetés
Ad image

Magyarországon több ember is túlélte a villámcsapást. Köztük a csongrádi két gyermekes Katus, akibe pár éve csapott az istennyila, azóta különös dolgok kísértik, mint arról az AvNews is beszámolt annak idején.

„A villámcsapás óta megmagyarázhatatlan dolgok történnek velem. A telefonom csörgése előtt 10 másodperccel pontosan tudom, hogy felhívnak. És azt is tudom, hogy ki fog keresni. Ha bemegyek egy üzletbe, az mindig beriaszt, még akkor is, ha semmi nincs nálam. De ha kifelé jövök onnan, a riasztó néma marad” – mesélte az AcNews újságírójának Katus.

Óriási szerencséje volt annak az 56 éves dunaszerdahelyi sofőrnek is, aki túlélte, hogy vasárnap délután villámcsapást szenvedett. Lelkes István, a dunaszerdahelyi járási tűzoltóság vezetője a Paraméternek elmondta, a helyszínen a tűzoltókon kívül a rendőrök és a mentősök is érkeztek. A szerencsétlenül járt férfit jelenleg a Pozsonyi Egyetemi Kórházban ápolják.

Az elsődleges hírek szerint a férfi egy dunaszerdahelyi buszmegállóban mosta az autóját, amikor őt és az autóját villámcsapás érte. Bár a villám nem okozott tüzet, a kocsi erősen megrongálódott.

Hétfőn az erős vihar miatt egy férfi halt meg Franciaországban. Az édesapa és hároméves kislánya a csúszdán voltak, amikor felkapta őket a szél. Egy szemtanú szerint a férfi a magasba repült, majd a földnek csapódott. A balesetet csak a hároméves kislány élte túl – írta az index.hu.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés