ACNEWS

Villamossal ment szülni a Kincsem sztárja

Különleges nevet adott kisfiának a színésznő.

Hirdetés
Ad image

Különleges nevet adott kisfiának a színésznő.

Megszületett Petrik Andrea második gyermeke. A Kincsem című film sztárja először azt hitte, csak apróbb, a terhesség előtt szokványos fájásai vannak, ám gyorsan kiderült, megindult a szülés.

„December 4-én született meg a kisfiunk. Nagyon meghitt volt, mert akkor esett le az első hó.  A szülés nagyon könnyen ment. Egyedül, villamossal mentem be a kórházba, mert bár voltak fájásaim, nem voltam benne biztos, hogy ezek már a szülési fájdalmak, azt hittem, hogy egy rövid vizsgálat után haza is engednek. Hát nem így lett. Harminchét perc vajúdás után megszületett a kisfiunk. Nagyon hálásak vagyunk a Péterfy Kórház dolgozóinak, mindenki nagyon profi és kedves volt” – mesélte a színésznő a Blikknek és azt is megosztotta, hogy milyen nevet adtak a babának.

„A nagyfiam, bár furcsa így mondani, hiszen még csak 21 hónapos, Benedek, és szerettük volna, ha az öccsének is ugyanaz a monogramja, így ő a Brúnó nevet kapta. Nagyon nyugodt, aranyos baba, emlékeim szerint a bátyja sokkal intenzívebb volt. Amúgy érdekes, mert míg Benedek szőke hajú és kék szemű, addig a pici kreolbőrű és barna hajú, persze tudom, hogy egy baba sokat változik majd az idő múlásával” – mesélte Petrik Andrea.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés