ACNEWS

Stresszoldás menyasszonyoknak

Fotó: EverDerm
Fotó: EverDerm
Az esküvőnk életünk legfontosabb napja. Amit egy sor hosszú és bonyolult folyamat előz meg. Ez azonban némi tervezéssel kikerülhető.
Hirdetés
Ad image

Az esküvő napja minden nő életének egyik legfontosabb és legemlékezetesebb eseménye. Azonban a nagy nap előtt a hosszú és bonyolult felkészülési folyamat komoly kihívások elé állítja a menyasszonyokat. A szervezés, a részletekbe való belemerülés és az érzelmi hullámvasút mindenkit próbára tesz kivétel nélkül. Számos okból lehet stresszes egy menyasszony élete ebben az időszakban.

Idegörlő szervezéssel töltött napok

Az egyik a döntések lavinája. Az esküvő szervezésekor egy menyasszonynak számtalan döntést kell meghoznia. A helyszín, a virágok, az esküvői torta, a menü és még sorolhatnánk. A választási lehetőségek sokasága stresszt és bizonytalanságot eredményezhet, miközben a menyasszony igyekszik megtalálni a saját stílusát és ízlését tükröző elemeket. A ruhaválasztás terhén sokat segíthet az, ha a ruhaszalon célja, olyan, mint a LOVE Szaloné. Akik 30 év szakmai tapasztalatával és bevallásuk szerint teljes szívük odaadásával dolgoznak azon, hogy a menyasszonyok nagy napja tökéletes legyen. Egy igazán egyedi, különleges esküvői ruhában.

Fotó: EverDerm

A szervezés terhe is rendkívüli nyomást gyakorol az arára, mert az esküvők szervezése logisztikai kihívásokkal teli vállalkozás. A vendéglista összeállítása, a meghívók elkészítése, a dekoráció tervezése és a szolgáltatókkal való egyeztetés. Ezek mind-mind időigényes feladatok, melyet érzelmi hullámok nehezíthetnek amiatt, hogy a menyasszony a családja felől irányuló elvárásoknak is megfeleljen.

A testünket is ápolnunk kell, hogy békés legyen a nagy nap

Éppen ezért az aráknak figyelniük kell arra, hogy a testi és lelki egészségük se sérüljön az egész folyamat során. Emiatt érdemes a lelki felüdülés érdekében egy-egy kényeztető arckezelést beiktatni a nehéz feladatok közé. Ilyen az EverDerm Klinika Beauty Expert Therapy kezelése. A menyasszonyokra jellemző kevés szabadidőhöz abszolút passzol ez a kezelés. Ennek oka, hogy két eljárást kombinál, így időt spórolhatnak vele, miközben a hatékonyság növekszik. A kezelés eredménye rögtön az első alkalom után már látható. De érdemes a hosszan tartó eredmény érdekében 6 alkalmas kezeléssorozatot igénybe venni. Így az esküvő előtti készülődési folyamatot megkönnyítheti a relaxáló pillanatoknak hála, egészen az esküvő előtti napig.

Így egy kihívásokkal teli út során, ám végeredményként – egy boldog és emlékezetes napot kaphat a menyasszony a házas élet kezdeteként. (X)

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés